Leoš Mareš to rozjel s tchyní: Co na to jeho Monika?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Leoš Mareš to rozjel s tchyní: Co na to jeho Monika?!

Leoš se věnuje i tchyni.
Leoš se věnuje i tchyni. (Foto ara)

Rodina je nejvíce. Toho se určitě drží i známý moderátor Leoš Mareš (42), který se oženil se sexy redaktorkou Monikou (37). S její maminkou Helenou si velmi rozumí a dokonce se rozhodl, že jí pomůže v podnikání.

„O Leošovi mohu říct jen to nejlepší. Je mladý, úspěšný, pozorný, galantní a gentleman. Jsem moc ráda, že se s Monikou potkali,“ řekla časopisu Sedmička Helena Harabinová, maminka Moniky Marešové (dříve Koblížkové). Určitě je ráda, že si Leoše dcera našla kvůli tomu, že jí zahrnuje láskou, každopádně to, že je moderátor mediální hvězdou a má mnoho peněz také zaručeně ocenila s nadšením. Nyní totiž z jeho slávy profituje i ona, protože jí pomáhá s byznysem.

„Jsem moc ráda, že moje dcera s manželem přišli na prezentaci naší značky, a byť je to vyloženě dámská záležitost, že ji Leoš takhle podpořil,“ dodala Harabinová. Slušné promo dělá značce i dcera Monika, která je velkou ikonou na sociální síti.

 Monika Marešová I. po svatbě exmanžela: Leoš to neřekl ani vlastní mámě!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.