Hanuš své tanečnici pořád vyká, a přitom… Už s ní i snídal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Hanuš své tanečnici pořád vyká, a přitom… Už s ní i snídal!

Sympatický taneční pár je mezi diváky velmi oblíbený.
Sympatický taneční pár je mezi diváky velmi oblíbený. (David Kundrát)

Byl to veselý i smutný večer! Ze StarDance v sobotu vypadla spisovatelka Radka Třeštíková (38) a nesla to sportovně, ačkoliv si rýpla do diváků, že už vyhodili všechny maminky. To herec Miroslav Hanuš (56) musel po přímém přenosu vysvětlovat slova své tanečnice o tom, že u něj byla na snídani.

Všechno začalo nevinně. Moderátor Marek Eben (61) se po sobotním tanci zeptal Hanuše na jeho papouška žaka. „Papoušek se jmenuje Karel. Asi je to samička. Zjištění pohlaví stojí 500 korun, já to ale zase tak vědět nepotřebuju,“ vyprávěl nejprve Hanuš. A pak také odpověděl na otázku, co papoušek papoušek žako. Jmenuji se Karel. Pomoc, jsem v kleci. Všichni do bazénu. Ruce vzhůru! Vylezte! Pozor na zobák. Je prostě chytrej,“ prohlásil herec.


Tulila se
Následoval dotaz Ebena na Hanušovu tanečnici Adrianu Maškovou (20), jestli na ni žako udělal dojem. „Ano, bylo to krásné, jak spolu snídali, když jsem byla u nich doma,“ řekla naplno do televize. Následoval smích publika a údiv Marka Ebena. „Aha, tak dobře,“ pronesl a otáčel se na porotu, zatímco si Adriana uvědomila, co řekla, a začala se přitulením ke svému svěřenci Hanušovi jakoby omlouvat.

Žena v akci
A pochopitelně hned, co zhasly kamery, musel Hanuš všem vysvětlovat, jak to celé bylo. „To jsme nesnídali spolu po nějaké noci, to jsme snídali celá rodina. Manželka byla pro, abychom Adrianu pozvali na snídani,“ objasňoval Hanuš, zatímco ti, kterým vše vysvětloval, se potulteně smál.

Nora Fridrichová
Roberte Zárubo, kdopak ji to líbá?
Párty po sobotní StarDance se zúčastnila také moderátorka České televize Nora Fridrichová (42), která z letošního desátého ročníku vypadla jako první. Když odjížděla před třetí hodinou domů, čekal s ní na odvoz její tanečník Jan Kohout (34). Při rozloučení pak Noru políbil na tváře. Co by na to asi řekl moderátorčin partner Robert Záruba (52)?

Marek Eben: Potíže se zubem!
Vždy měl malou mezírku mezi horními zuby jedničkou a dvojkou. Ale během sobotního přímého přenosu si nešlo nevšimnout, že ji má Marek Eben větší. Před kamerou se to snažil zakrývat tím, že rty na levé straně úst moc nezvedal. A kamera se ho také snažila zabírat toho lepšího úhlu. Co se přesně stalo, ale nikdo ze štábu neví a sám moderátor na náš dotaz do uzávěrky tohoto vydání nereagoval. Nepochybně vše kosmetický zákrok u zubaře v příštích dnech vyřeší.

Vyřazená Třeštíková: Zkritizovala diváky
Pátý večer ve StarDance se stal osudným pro spisovatelku Radku Třeštíkovou (38) a jejího tanečníka Tomáše Vořechovského (26), jejichž jive diváky ani porotu nezaujal. A Radku to pořádně vzalo. „Všimla jsem si, že diváci povyhazovali všechny maminky, aby se vrátily domů k plotně,“ řekla s vážným výrazem ve tváři. Pak ale začala děkovat – nejprve svému manželovi Tomáši Třeštíkovi (41). „Hlídá doma naše děti, jinak bych ve StarDance nemohla být. Asi se mu ulevilo, že už budu doma,“ prohlásila. „Druhému Tomášovi bych také chtěla poděkovat, byl můj taneční partner. Doufám, že mi zůstane napořád. Nějakou záhadou jsem se s ním probojovala až do tohoto kola,“ dodala spisovatelka.

Radka Třeštíková o Stardance:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.