Matouš Ruml (34): Kapky v zákulisí StarDance | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Matouš Ruml (34): Kapky v zákulisí StarDance

StarDance: Matouš Ruml a Natálie Otáhalová
StarDance: Matouš Ruml a Natálie Otáhalová (CNC)

Vypadá jako nevinný andílek, dokud nezvýší hlas. Taneční partnerka Matouše Rumla (34) ze StarDance přiznala, že si občas musí zařvat. Lexa z Comebacku potřebuje od křehké Natálie Otáhalové (19) tvrdé vedení. Dřív než za osm hodin se z tréninku jen tak nedostane!

S každým kolem nabírají tréninky na intenzitě a stejně s nimi narůstá i nervozita. „Natálka je úžasná v tom, že mě má již přečteného. Kolikrát mi přijde, že můj krok předvídá ještě předtím, než ho udělám, a to se rychle ozve. Nevím, jak to dělá. Jestli je tak moc empatická, nebo mě prozradí můj výraz v obličeji...“ prozradil deníku Aha! Matouš s tím, že na něj milý povel ne vždy funguje. „Občas zkrátka z plných plic řekne: Uhni! K noze! Pravá! – A já to udělám hned rychleji,“ dodal se smíchem.

Nechce být zlá
I když by drsné pokyny někomu mohly připomínat vojenský výcvik, nejmladší tanečnice soutěže to nemyslí zle. Nechává se jen unášet emocemi. „Nechci být zlá nebo ho seřvat. Přece jen se vidíme každý den, a tak máme mezi sebou přátelský vztah. Tanec ale pro mě znamená hodně, a proto ho hodně prožívám. Nechám se kolikrát unést a zakřičím si,“ přiznala kráska.

Každý den
Od každého postupujícího páru se po každém úspěšném kole očekává lepší výkon než v předchozím přenosu, a tak páry potí krev a intenzita tréninku se rapidně mění. Ruml s Otáhalovou trénují každý den minimálně osm hodin. „Že to bude náročné, jsme věděli od začátku, ale baví mě každá hodina,“ řekl herec. Už dnes večer zatančí rychlý jive. Ten je pro Matouše prý schůdnější než pomalé tance.

Lišková taky kouše
Za bezchybný postoj a přesné zpevněné pohyby sklízí pochvalu Karel Kovář (22) neboli youtuber Kovy. Ani on je nedostal darem z nebes, ale jsou výsledkem tvrdé práce jeho tanečnice Veroniky Liškové (20). „Já na něj ze začátku křičela pořád raz, dva, tři, až se to naučil,“ smála se tanečnice. „Občas se mi o tom i zdá. Pak se probudím a jedu dál slova raz, dva tři,“ vtipkoval Kovy.

Matouš Ruml je zkušenějším kolegou Terezy Jordánové:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
1pravda1
9. 11. 2019 • 13:10

Doufám, že ten nepříjemný sebestředný Ruml vypadne co nejdříve, minule se na ty jeho škleby nedalo ani dívat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.