Dědíkův tip na vítěze Stardance a drsný ortel o nástupcích | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Dědíkův tip na vítěze Stardance a drsný ortel o nástupcích

Diváci vyřadili ze StarDance Olgu Šípkovou a Marka Dědíka.
Diváci vyřadili ze StarDance Olgu Šípkovou a Marka Dědíka. (Marek Pátek)

Šestatřicetiletý tanečník prozradil své tipy na vítěze letošní jubilejní řady StarDance. A kupodivu přidal i názor na novou desítku tanečních profíků. Nepříliš lichotivá slova ...

„Myslím, že by to mohla vyhrát Veronika Kubařová, nebo to alespoň  dotáhne do finále.  Ona je totiž takový prototyp StarDance. Podobné typy už v minulosti vyhrály. Je to mladá herečka, která není úplně profláklá, a podle mě jí to půjde. Do druhé půlky by se mohl probojovat Matouš Ruml. A v rolích roztomilých outsiderů s velkým potenciálem na úspěch by mohli být Miroslav Hanuš a Xind X," odhaluje nejen své favority Marek Dědík v magazínu Téma. A co říká na své nástupce?

„Výběr tanečníků komentovat nechci. Kromě Markéty Dostálové, která je finalistkou mistrovství ČR v latinskoamerických tancích, se mi zdá, že někteří z nich za sebou moc velké úspěchy nemají, a vlastně je ani moc neznám. Ale myslím, že to budou mít stejně těžké jaky my, když jsme začínali," ne zrovna pochvalně hodnotí novou partičku kolegů z branže Dědík. 



Přečtěte si
DWEI
12. 10. 2019 • 09:08

Není kapku namistrovanej???? A kde má toho teplého kámoše se kterým byl objektivem zachycen při vášnivém polibku????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.