Hvězda StarDance Kubařová: Přepadovka na parketu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hvězda StarDance Kubařová: Přepadovka na parketu!

Veronika Khek Kubařová
Veronika Khek Kubařová (Martin Hykl)

Nejhezčí tanečník v historii StarDance! To je podle hereček Dejvického divadla Dominik Vodička (23), který na parketě prohání jejich nejmladší kolegyní Veronikou Khek Kubařovou (32). Všechny jí ho závidějí! Klára Melíšková (47) ho dokonce přišla omrknout naživo...

Veronika se nikdy netajila tím, že její taneční partner je žhavé diskusní téma v hereckých dívčích šatnách. „Všichni mi říkají, že mám nejhezčího tanečníka v celé soutěži,“ tetelí se herečka, která je šťastně provdaná za divadelního režiséra Pavla Kheka (41). Kolegyně prý vyzvídají nejen, jaký Dominik je, ale třeba i to, jestli i voní a jak. „Krásně!“ odpovídá jim Veronika s úsměvem. 

Na vlastní nos se o tom přišla přesvědčit právě Melíšková, která je neohlášená přepadla na tréninku. „Přišla mě zkontrolovat vzácná návštěva na sál. Jsme jako sestry,“ prozradila Kubařová. Klára měla ale oči spíše pro Dominika... A není divu, Vodička učaroval nejen herečkám Dejvického divadla, ale i televizním divačkám, které ho vychvalují na sociálních sítích.

Arichteva se vrací

Očíhnout Dominika přišla také herečka Veronika Arichteva (33), která tančila v předchozím ročníku StarDance. A dokonce se zapojí i do jejich tance s mladou vozíčkářkou! Zítřejší večer bude totiž opět věnován Centru Paraple. A jako každý rok nevypadne na jeho konci žádný taneční pár.

Slzy a strach! Kráska ze Specialistů Kubařová přiznala obavy z poroty StarDance

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.