Překvapení ve StarDance: Návrat starých hvězd! UŽ DNES! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Překvapení ve StarDance: Návrat starých hvězd! UŽ DNES!

Návrat hvězd StarDance!
Návrat hvězd StarDance! (Foto Aha! – David Kundrát, Pavel Machan, ČT, Instagram.com)

To bude tanec! Pětice zbývajících párů to dnes večer ve StarDance roztočí s vozíčkáři. Místo ve třech, jak tomu bylo v minulých letech, ale budou tančit ve čtyřech! Každý tým si totiž zvolil hvězdnou posilu z předchozích ročníků.

Herečka Veronika Khek Kubařová (32) uprosila svou kolegyni Veroniku Arichtevu(33). Rybář Jakub Vágner (37) chytil na udičku olympijského pětibojaře Davida Svobodu (34). Bývalá biatlonistka Gabriela Koukalová (30) zase vyzvala k tanci atletku Kateřinu Baďurovou (36). Karel Kovář (23) alias youtuber Kovy roztočí herečku Janu Plodkovou (38) a vítězka StarDance Dana Batulková (61) nenechala ve štychu herce Matouše Rumla (34). Všichni budou tančit pro Centrum Paraple, jejich výkony bude v porotě komentovat jako vždy Zdeněk Svěrák (83), a hlavně – nikdo dnes večer nevypadne!

David Svoboda (34), olympijský pětibojař

Dvojčata na parketě

David minulý rok zamotal všem hlavu, když se na parketě spolu s ním objevil také jeho bratr Tomáš. Jelikož jsou jednovaječná dvojčata, jen málokdo z diváků je dokázal rozeznat. My ale víme zcela bezpečně, že dnes večer bude tančit David!

Veronika Arichteva (33), herečka

Odhalí opět zadeček?

Nikdo nezapomene, jak hvězdu seriálu První republika zradil kostým a odhalil její pozadí. Tentokrát se ale herečka obává toho, že spíš než šaty jí vypoví službu tělo. „Ten rok pauzy je opravdu znát. Sotva jsem po tréninku vyšla schody! Bolí mě celé tělo, a to dělám jen křoví!“ postěžovala si Aha! Arichteva.

Dana Batulková (61), herečka

Královna a král

Své vítězství v třetím ročníku StarDance herečka oslavovala před 11 lety po boku Jana Ondera (34). Ten si od té doby značně polepšil. Z tanečníka to dotáhl až na hlavního choreografa StarDance! Alespoň na tréninku se tak král a královna tanečního parketu setkají.

Jana Plodková (38), herečka

Zpět po zlomenině

V roce 2016 si vytančila bronz. Při tréninku na finálový večer si ale způsobila zlomeninu zápěstí. Musela kvůli tomu rušit dohodnutá vystoupení, a přišla tak o 200 tisíc korun. Po zlomenině zůstala již jen vzpomínka, takže Plodkové nic nebrání, aby to na parketě opět rozjela.

Kateřina Baďurová (36), atletka

Stala se trenérkou

Vítězství v roce 2012 jí změnilo život. Pověsila svou kariéru tyčkařky na hřebík a stala se trenérkou Tančírně Petra Čadka (40). Z tréninků tedy nikdy nevypadla, a tak má oproti ostatním tanečníkům jistě značný náskok, a s Koukalovou tak může vytvořit bezchybné číslo.

Třeštíková před vypadnutím ze StarDance: Konec si předpověděla!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.