Otec Meghan šokuje: Důvod, proč »podrazil« dceru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Otec Meghan šokuje: Důvod, proč »podrazil« dceru

Otec vévodkyně Meghan opět promluvil o vztahu s dcerou.
Otec vévodkyně Meghan opět promluvil o vztahu s dcerou. (archiv Blesku)

Zatímco vévodkyně Meghan (38) šetří na adresu svého otce slovy, on na sebe, na rozdíl od dcery, upozorňuje neustále. Nedávno tak pro média převyprávěl pohádku, proč zveřejnil soukromý dopis od Meghan, který byl určený jen a pouze jemu.

Jak uvádí Dailymail, chtěl údajně jen věci uvést na pravou míru, protože média citovala tento list nepravdivě, což ho zklamalo. Z toho důvodu se tak rozhodl některé pasáže zveřejnit v plné kráse.

A to přesto, že své dceři slíbil, že pětistránkový list, jejž dostal v srpnu roku 2018, nikomu neukáže. Prý by to dodržel, kdyby se na portálu People neobjevila lživá výpověď kamarádky vévodkyně. Jak tvrdí, chtěl se jen bránit. „List od Meghan mi přišel jako poslední rozlučka. Slova, která mi adresovala, byla velmi bolestivá,“ vysvětlil.

Vše se pak totálně pokazilo ve chvíli, kdy Meghan zažalovala portál Mail on Sunday za zveřejnění soukromého dopisu. Thomas své pochybení obhajuje poněkud zvláštními argumenty. „Chtěl od ní, aby médiím poskytli společnou fotku. Ona ho přitom žádala, aby si svůj vztah urovnali v soukromí a nikoliv na veřejnosti. On chtěl přesný opak,“ řekla přítelkyně Meghan pro portál People.

Thomas na druhou stranu zase do kolečka omílá, že je zklamaný z toho, že manželka prince Harryho tvrdí, že se ji nikdy nesnažil kontaktovat přes telefon. „Vícekrát jsem volal na oficiální číslo Meghan a Harryho, vždy to bylo neúspěšné,“ řekl a své dceři ještě naložil víc: „Když mi dopis psala, absolutně ji nezajímalo, jak se mi daří, jak se mám po infarktu,“ rozohnil se její otec. Přesto ale doufá, že přijde den, kdy se opět s Meghan smíří.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.