Jašków z Ordinace: Společná minulost s Havlovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jašków z Ordinace: Společná minulost s Havlovou!

Jako pětiletý hrál s Veškrnovou!
Jako pětiletý hrál s Veškrnovou! (Foto ara)

Jako svůj první film má oficiálně uvedený televizní snímek Mussolini – Cesta k moci z roku 1993. Deníku Aha! se teď ale podařilo odhalit, že představitel doktora Leoše Máry z Ordinace v růžové zahradě Robert Jašków (49) se před kamerou poprvé objevil už v roce 1975, když režisér Juraj Herz (†83) natáčel detektivku Holka na zabití.

Sám herec to zjistil teprve nedávno! „Mihnul jsem se v tom filmu s maminkou, když jsme se vraceli z nákupu domů. Ale vůbec jsem o tom nevěděl...“ svěřil deníku Aha! Jašków. Jde o záběr, ve kterém jede Dagmar Havlová (66), tehdy ještě Veškrnová, koňským povozem do Pece pod Sněžkou, kde se film odehrává. Robert vyrůstal v chatě Květa, která se ve filmu také několikrát objeví.

„Maminka se mnou dvakrát týdně jezdila pětadvacet kilometrů autobusem z Pece pod Sněžkou do Trutnova, kam jsem chodil do lidušky,“ zavzpomínal nedávno Jašków na své dětství v Krkonoších. Možná se ve filmu, který jste mohli vidět v repríze tuto neděli na ČT1, vracejí právě z lidové školy umění. Anebo byli jen na nákupech. To už si herec ani jeho maminka nepamatují.

 Na video s Jaškówem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
truelife89...@...
4. 9. 2019 • 07:25

Ohodnoťte můj mladý sexy zadek, pls - http­://i­.fra­sexe­.com 💋💋💋

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.