Hudečková od Herze se stěhuje: Nedokážu tam už žít | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hudečková od Herze se stěhuje: Nedokážu tam už žít

Martina Hudečková
Martina Hudečková (Profimedia)

﷯ Vztah Martiny Hudečkové (58) a režiséra Juraje Herze (†83) trval 13 let a téměř od první chvíle spolu žili v jeho prostorném ﷯bytě, kde se o něj do poslední chvíle starala až d﷯o jeho skonu 8. dubna 2018. N﷯yní musela podkrovní byt na pražských Vinohradech opustit.

Byt měli v nájmu, takže to nebyl ten hlavní důvod stěhování, ale Martina nedokázala žít na místě, kde jí každý koutek připomínal milovaného Juraje. „Jsou to čtyři roky, co odešel, a já to stále nevstřebala. Pořád mám pocit, že tady je. Když jdu nakupovat přemýšlím, co by mu chutnalo, když beru role, tak si řeknu, že se s ním musím poradit... Není to jednoduché. Proto jsem opustila i náš byt, kde jsme spolu toho tolik prožili,“ řekla Aha! režisérova přítelkyně.

Pyšná princezna Alena Vránová: Dvě zpackaná manželství a tragická smrt jediné dcery

Video se připravuje ...

Bydlí v menším

„Přestěhovala jsem se do menšího bytu, který Juraj schválil a pořídili jsme si ho ještě za našeho společného života. Téměř tři čtvrtě roku jsem třídila a stěhovala věci z toho velkého mezonetového bytu. Přece jenom tam bylo několik jeho životů... Nábytek šel se mnou, obrazy, různé suvenýry z cest i osobní věci. Problém byl s knihovou, protože Juraj měl strašně moc knih. Něco jsem si vzala, něco uskladnila,“ přiznává Martina, která nikdy netoužila se za režiséra provdat.

Stýká se s dcerou

„My se poznali, když mi bylo 45 let a jemu o 30 let víc, takže jsem oproti němu byla mladice. Ale svatba nás opravdu nikdy nenapadla,“ směje se Hudečková. I po skonu Herze se stále stýká s jeho dcerou Annelií (34), která je vdaná a má syna Leona (6). „Není tolik času, ale na Vánoce se vždy potkáme a mám radost, že se jí dobře daří,“ usmívá se herečka, která hraje v seriálu ZOO na Primě.

Jana Hlaváčová: Divadelní hvězda, která rezignovala na život

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
5. 6. 2022 • 12:14

sorry , řekl to Robert FULGHUM

-bello-
5. 6. 2022 • 12:13

Mám ji ráda.
Mezonetové byty jsou blbé.Nesnáším je a stropní okna už vůbec, je to z nouze cnost a izolace od života.Zas tak velký byt to nebyl, podle toho co vidím na fotkách a jedna uzoučká terasa do dvora taky žádná výhra.Nikdy WC v koupelně a nikdy kuchyň v obýváku.Vytápět mezonet je na diskuzi a na Vinohradech solár památkáři nedovolí. Fulghma řekl, že knihy mají putovat.
Jsem s ním za jedno, pár jich stačí , zbytek dát dál.

begonie
4. 6. 2022 • 08:45

Je to bezva ženská - dobrá herečka a skvělá dabérka Dokonalá v dabování Bridget Jones To by žádná jiná nenadabovala lépe

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.