Trump v doprovodu falešné Melanie? Američané mají jasno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Trump v doprovodu falešné Melanie? Američané mají jasno!

Donald Trump s manželkou v Alabamě. Byla to dvojnice?
Donald Trump s manželkou v Alabamě. Byla to dvojnice? (Foto: Reuters)

Není tomu ani půl roku a internet opět živí spekulace o tom, že se po boku amerického prezidenta Donalda Trumpa znovu objevila dvojnice jeho manželky Melanie. Argumenty pro tuto teorii tvrdí, že tato žena se v mnoha ohledech lišila.

Podle webu Tn.cz Prý měla jiné tváře, vlasy, postavu a také držela Trumpa za ruku, což první dáma obvykle nedělá. Prezident Trump minulý týden navštívil americkou Alabamu, aby uctil památku obětem, které zahynuly během dvou tornád. A do Alabamy se vydal právě i v doprovodu své ženy.

Jenže podle lidí na sociálních sítích to zkrátka nemohla být ona. Důkazem má být fotografie, kde stojí Trump s manželkou u hrobů obětí. Žena, která je podle jeho boku, je údajně nápadně jiná. A to včetně tzv. řeči těla, jež působila podle deníku Mirror mnohem uvolněněji.

Když se tyto spekulace poprvé vyrojily před půl rokem, vyjádřila se k nim mluvčí první dámy Stephanie Grishamová následovně: „Opět jsme pohlceni naprosto absurdním příběhem, místo toho, abychom se bavili o práci, kterou první dáma vykonává pro naše děti," citoval Grishamovou podle Tn.cz portál USA Today. Vypadá to, že podezření na pravou míru zřejmě nikdo neuvede.



Přečtěte si
fr7987.7@...
12. 3. 2019 • 18:06

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.