Dojatá máma Ivany Trump: Ex-zeťák prezident se předvedl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dojatá máma Ivany Trump: Ex-zeťák prezident se předvedl!

Na místě, kde sedávají jen hlavy států...
Na místě, kde sedávají jen hlavy států... (archiv M. Zelníčkové)

I Donald Trump umí mile překvapit! Alespoň jeho (bývalou) rodinu, konkrétně tedy jeho extchyni Marii Zelníčkovou (92), maminku Ivany Trump (69). Paní Marie se dočkala velké pocty, když ji prezident USA pozval do slavné Oválné pracovny a ještě ji předal dar.

Krásný den plný nezapnutelných zážitků prožila bývalá tchyně prezidenta Donalda Trumpa (72). Maminku jeho exmanželky pozval do Bílého domu a dokonce i do Oválné místnosti, kde se odehrálo několik důležitých momentů pro Ameriku i celý svět. „Může za to moje vnučka Ivanka (36). Bydlela jsem u ní ve Washingtonu. Přišla za mnou a povídá, že dnes jedeme do Bílého domu. Že mne přijme americký prezident,“ líčila Blesku pár týdnů starý zážitek Marie Zelníčková.

„Tak jsem se pěkně oblékla, upravila a jeli jsme s prezidentskou ochrankou do Bílého domu. Napřed mi ukázala celý dům, salonky jednotlivých amerických prezidentů a přesně ve čtyři odpoledne jsem zamířila do Oválné místnosti,“ dodala maminka Ivany Trump.

Nezapomněl na dárek

Kromě této speciální návštěvy, se paní Marie dočkala i daru od jejího Dona, jak prezidentovi říká. „Tou byla letenka do prezidentského speciálu, proslulého Air Force One. Let z Washingtonu do New Yorku nebyl dlouhý, ale zážitek to byl obrovský,“ svěřila se Zelníčková, která na svůj věk vypadá opravdu skvěle a je stále velmi vitální.

 Královský trapas: Trump Alžbětě II. zatarasil cestu, musela kolem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
iveta196
18. 10. 2018 • 06:47

Konstatuji, že p. Zelníčková ve svých 92 letech vypadá o moc lépe, než jeji dcera, která je o 23 let mladší

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.