Aktuálně o Meghan Markle: SLOVA SESTRY VŠECHNO MĚNÍ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Aktuálně o Meghan Markle: SLOVA SESTRY VŠECHNO MĚNÍ

Samantha to slavnější ségře pěkně nakládá!
Samantha to slavnější ségře pěkně nakládá! (ČTK, Reuters, reprofoto TV)

Zaímco se celá Anglie nad novou vévodkyní rozplývá a dohaduje se, zde je či není těhotná, její vlastní rodina má o téhle holce zcela jasno. A jsou to slova, která bodají jako dýka!

Trump si myslí, že může někoho zastřelit, a přesto dostávat hlasy od lidí. Meghan má stejnou mentalitu,“ tvrdí sestra vévodkyně Samantha Markle na sociálních sítích podle webu Expres.cz. A přichází s ještě daleko větším kalibrem!

Vévodkyně by měla začít být laskavá ke svému otci, který pro ni odjakživa udělal první poslední. Ty falešné úsměvy pro veřejnost si může nechat. Kdo zaplatil Meghan více než šest milionů korun na studia herectví, kdo ji rozmazloval a dopřál jí všechno, na co si ukázala? Kdo Meghan připravoval divadelní kulisy?“ nenechává Samantha nit suchou na nevlastní ségře Meghan.

Není jediný důvod, proč by se měla Meghan chovat k nejbližším tak, jak to předvádí se svým otcem nebo Ninaki. Ona prostě není hodný člověk a všechno to jen hraje. To je celé. Lidi ve svém okolí využívá a v momentě, kdy už je nepotřebuje, je odkopne. Jen proto, že je v královské rodině, nemá právo chovat se k lidem jako ke kusu hadru!“ dodala tahle vypečená příbuzná. 



Přečtěte si
paralenka
13. 9. 2018 • 22:13

Závist je prostě svi*ňa, že? Když se nemohli přiživit přímo, tak to dělají alespoň takhle podvraťácky a bulvár platí a platí! Vypečený tatík s fotkami, naaranžováno - jak dojemné, jakási nevlastní!!! sestra nula, kterou ten bezďák zplodil, jde o prachy naprosto prvoplánově, přiživil se i nevlastní bratříček. Ty prachy jako motivaci ostatně ta bába Samantha přiznala! Nechápu takové lidi!

skp705
13. 9. 2018 • 17:20

na kazdem sprochu pravdy trochu?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.