Monika Babišová a macho Trump: Melanie ve střehu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Monika Babišová a macho Trump: Melanie ve střehu?

Premiér Andreje Babiš dostal pozvánku do Bílého domu. Donald Trump ho pozval na 7. března. Schůzky by se měly účastnit také manželky obou státníků - Malenia Trumpová a Monika Babišová. O schůzku v oválné pracovně dlouhodobě usiloval také prezident Miloš Zeman.
Premiér Andreje Babiš dostal pozvánku do Bílého domu. Donald Trump ho pozval na 7. března. Schůzky by se měly účastnit také manželky obou státníků - Malenia Trumpová a Monika Babišová. O schůzku v oválné pracovně dlouhodobě usiloval také prezident Miloš Zeman. (Blesk Zprávy)

Americký prezident je slabostí pro něžné pohlaví všeobecně znám. Zvláštní pozornost pak podle dosud známých případů věnuje zejména mladým a dobře stavěným blondýnkám. Ivana Trumpová, za svobodna Zelníčková by mohla vyprávět! Není tedy divu, že pozvánku do Bílého domu nedostal pouze český premiér...

„Prezident Donald Trump a první dáma Melania Trumpová uvítají premiéra Andreje Babiše a paní Moniku Babišovou z České republiky při jejich první oficiální návštěvě Bílého domu 7. března," píše se na internetových stránkách Bílého domu. Takže s vládcem západního světa si potřese dlaní nejen náš předseda vlády, ale i jeho vnadná polovička Monika Babišová (44). 

„Musím se na to dobře připravit, protože je to pro Českou republiku velice důležitá schůzka," nepřímo přiznal lehkou nervozitu ze schůzky s Donaldem Trumpem (72) Andrej Babiš (64) na webu zpravy.aktualne.cz. A jistá míra stresu se podle všeho nevyhne ani Melanii Trumpové (48), která bude mít zřejmě co dělat, aby svého mlsného kocoura uhlídala! S mladší rivalkou má tahle rodačka ze Slovinska už ostatně jednu nemilou zkušenost - při loňském setkání státmíků v Paříži ji Monika svou nepřehlédnutelnou róbou podle většiny stylistů ukradla veškerou pozornost!



Přečtěte si
6010
5. 3. 2019 • 09:35

To nás čeká zase trapných článků, kde ty dvě budou srovnávat.To bude boj kdo z koho.Ach jo, toto je šílená doba.Nechtěla bych být mladá.

lesnismes
4. 3. 2019 • 20:56

A ty musis byt naproste hovado

mbmb
4. 3. 2019 • 20:11

Andrejko je chudinka bez sarmu at dava pozor na tu svou i na Donika ,nevypocitatelneho alfa samce. A Blondyna pozna bohace na dalku - fuj to jsou existence vsichni i s ulhanym eskort Melanomem

st.rec
4. 3. 2019 • 19:14

Blamal blafal nesmysly,asi má mindrák nebo komplex.Možná je de*bil.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.