Nelichotivá kniha o nečestnosti Trumpa: PODVODY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nelichotivá kniha o nečestnosti Trumpa: PODVODY!

Donald Trump
Donald Trump (Profimedia)

 »Golf toho o chlapovi prozradí víc než elastické cyklistické kalhoty«. Těmito slovy uvedl svoji novou knihu uznávaný americký sportovní novinář Rick Reilly, který má za sebou například životopis hokejové superstar Wayna Gretzkého. Nyní se zaměřuje na chování amerického prezidenta Donalda Trumpa (72) na golfových greenech. A není to pro něj věru lichotivé čtení...

Publikace nese titul »Commander in Cheat «, což je dvojsmysl vycházející z anglického Commander in Chief (vrchní velitel ozbrojených sil). Commander in Cheat je něco jako vrchní švindlíř.

Trump si podle Reillyho hru gentlemanů »znásilňuje«, jak se mu zlíbí. „Trump podvádí na té nejvyšší úrovni. Když se lidé nedívají, i když se dívají. Tak on hraje golf,“ stojí v knize. Nechybí ani historky, v nichž popisují Trumpovy »podpásovky « současní i bývalí hráči či celebrity jako Samuel L. Jackson (70) nebo Alice Cooper (71). Například když hrál v únoru s golfovou legendou Tigerem Woodsem (43), odpálil prý prezident míček do vody. Myslel si, že se ostatní nedívají, a tak vytáhl další míček a zkusil (bez započtení trestné rány) odpálit znovu – ale zase trefil jen vodu. Reilly také píše o hře se sportovním komentátorem Mikem Tiricem. Ten se životní ránou trefil přímo na ale když k míči přišel, byl v pískovém bunkru několik desítek metrů daleko. „Trumpův holí mi prozradil, že ho viděl, jak vzal z greenu a hodil ho do písku,“ tvrdí.

VYLEPŠUJE SI HANDICAP
Vtipné je také to, že Trump se chlubí, že má handicap 2,8 (číselné vyjádření herní úrovně golfisty k normě hřiště). „Jestli má Trump hcp 2,8, pak je královna Alžběta špičková skokanka o tyči!“ píše Reilly s tím, že by tudíž Trump musel hrát lépe, než dnes dokáže jeden z nejlepších golfistů historie Jack Nicklaus (79)!

Babiše setkání s Trumpem nadchlo: Zasmáli jsme se, je to velice příjemný společník.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.