Slovinka Melania Trump (46): Ona vyhrála Donaldovi volby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Slovinka Melania Trump (46): Ona vyhrála Donaldovi volby!

Melanie poprvé po vítězných volbách. Šarmantní, decentní, pořád sexy.
Melanie poprvé po vítězných volbách. Šarmantní, decentní, pořád sexy. (Foto - Profimedia, Reuters, ara)

Z obyčejného paneláku v Lublani v někdejší Jugoslávii až do manhattanského mrakodrapu Trump Tower, kde obývá celé patro. Neskutečný je příběh nastávající první dámy USA. Melania Trump (46) bude první ženou v této pozici, která se nechala nafotit nahá na obálku magazínu. Ameriku už nic šokovat nemůže, budoucí prezident je natolik kontroverzní, nekorektní a sexistický, že ona mu pověst jen vylepšuje…

S Trumpem se poprvé setkala v roce 1998 na večírku během New York Fashion Week. Sama o miliardáře a tehdy už stárnoucího páprdu prý nejevila zájem, jenže se ale nenechal jen tak odbýt a dal jí své číslo, na které později odpověděla. Vzali se v roce 2005 a mají spolu syna Barrona (10).

Většina lidí považuje Melanii spolu s vítězstvím v prezidentských volbách za Trumpovu největší výhru v životě. Pohlednou manželku s sebou Donald Trump bral i na důležité kampaně, svým půvabem okouzlila téměř celou Ameriku.

Politologové sice tvrdí, že mnohem populárnější byly například Barbara Bush a Michelle Obama, jenomže obyčejní Američané, kterým imponuje Trumpova chvástavost a xenofobní kecy, si krásnou Slovinku oblíbili. Baví je model: prachatý samec a sebevědomá kráska, jakkoli to do všední reality obyčejných lidí nezapadá. Ale je to sen…

Radila mu s kampaní
Ač sama přistěhovalec, manželovu politiku, jak zamést s imigranty, bere za svou. „Jsem tady legálně, nikdy bych neobcházela zákony. Můj muž neuráží Mexičany, mluví vždy jen o nelegálních přistěhovalcích.“

Údajně svému muži radí, pomáhala mu s kampaní. „Nestydím se říct svůj názor. A on chce vědět, co si myslím o politice. S některými názory nesouhlasím, ale na to snad mám právo, ne?“ A když se jí zeptali, co by na svém manželovi coby prezidentovi změnila, zamyslela se jen krátce: „Aby tolik netweetoval. Dává na Twitter až příliš mnoho myšlenek,“ prohlásila kulantně.

Chce být jako Jacquelinne
Nepodceňujte ji, radí Pamela Keogh, životopisec Jackie Kennedy. „Je chytrá, krásná, přitom ztělesňuje tradiční hodnoty rodiny a podpory manžela. Američané ji budou mít rádi.“ Sama Melania kdysi prohlásila, že pokud se její muž stane prezidentem, chce být jako Betty Ford nebo Jackie Kennedy. „Pokud někdo vyhrál volby, pak je to ona!“ říká Celia Walden v Daily Telegraph.

Víte, že…
… na svatbu si vybrala šaty za 2,5 milionu korun a 12karátový snubní prsten za více než 38 milionu korun?
… na svatbu přišel mj. bývalý starosta New Yorku Rudy Giuliani, modelka Heidi Klum, basketbalová legenda Shaquille O‘Neal, či tehdejší demokratická senátorka Hillary Clintonová s bývalým prezidentem Billem Clintonem.
… deník Daily Mail napsal, že si Trumpová v 90. letech přivydělávala jako placená sexuální společnice? Ona požaduje odškodnění ve výši 150 milionů dolarů (3,6 miliardy korun).
… Trumpová se narodila 26. dubna 1970 jako Melanija Knavsová ve slovinské lokalitě Novo Mesto? Později si své jméno změnila na Knaussová.
… studovala v Lublani architekturu a do New Yorku odešla v roce 1996.


Kara Young (52)
Jenom Kara Young, herečka a modelka Trumpa neuhnala, příliš tlačila na pilu, chtěla se stát součástí jeho obchodního impéria a on potřeboval jen milenku. Byla posedlá a příliš ambiciózní podobně jako on a to nedělalo dobrotu.

S kým ještě randil

  • Modelka Carla Bruni (48)
  • Herečka Allison Giannini (46)
  • Modelka a herečka Jackie Siegel (50)
  • Rowanne Brewer


Maria Maples (53): Donalda uhnala a přebrala Ivaně…
Ambiciózní modelka dotlačila Trumpa k rozvodu s Ivanou. Rozbila manželství, ale byl to nakonec on, koho Amerika odsoudila jako nevěrníka. Bylo jí pouhých třiadvacet, když spolu začali chodit, jemu čtyřicet. Chtěl jí zahrnout dary, zajistit finančně, měla být jen jednou trofejí v řadě, ale Maria chtěla svatbu. Pohrozila mu, že nemá problém začít si i s několika muži najednou, že mu zlomí srdce. A on, protřelý záletník a macho, kapituloval. Maria se údajně potkala s Ivanou v jednom zimním středisku a Donalda si v přímé konfrontaci vybojovala. Pokud se někdy Trump ocitl na lopatkách, pak jedině pod tlakem žen. Vzali se v roce 1993 a vydrželi spolu šest let! Na svatbě měli tisíc hostů. Říkalo se, že zlatokopkou, jí ale stačilo jen jeho jméno. Udělal kariéru jako televizní hvězda, producentka. Zásnubní prsten za 300 tisíc dolarů po svatbě v akci vydražila za 1,1 mil dolarů a všechny peníze dala na charitu. Patří k předním americkým filantropkám.



Přečtěte si
hejpockej
16. 11. 2016 • 03:18

souhlas

hejpockej
16. 11. 2016 • 03:16

Melanie je skutecne krasna, inteligentni a zajimava zena, co ma chovani a zpusoby komtesy. Je to Trumpovo nepochybne NEJ trofej. Na prvni damu se hodi dokonale; na rozdil od Ivany, co vypadala vzdycky jak od cirkusu a chova se jak nadrzena trhovkyne.

6010
15. 11. 2016 • 12:20

Za vším hledejte ženu.Známá věc.

ararat
13. 11. 2016 • 10:11

chaluge-NÁNO,běž jim tam dělat služku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.