Spiknutí proti oslavenci! Štěpánkův nejcennější dárek od Zlaty | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Spiknutí proti oslavenci! Štěpánkův nejcennější dárek od Zlaty

Štěpánek s jeho životní láskou Zlatou Adamovskou.
Štěpánek s jeho životní láskou Zlatou Adamovskou. (Foto Aha! – Martin Hykl, TV Nova, ara)

Krásné jubileum oslavil herec Petr Štěpánek, a to rovnou na natáčení! Narozeninovou party pro něj připravila jeho žena Zlata Adamovská (59) rovnou na place a tak mu popřál štáb i kolegové z Ordinace v růžové zahradě 2.

Jeho narozeninový den začal v pět ráno, protože v šest už musel být na place a natáčet další díl Ordinace v růžové zahradě 2, kde už řadu let hraje doktora Eduarda Valšíka. Vzhledem k tomu, že se jednalo o kulaté narozeniny, Zlata Adamovská naplánovala se členy natáčecího týmu tajnou oslavu a Štěpánka tak mile překvapili.

„Jeho životní jubileum jsme pochopitelně nemohli ani nechtěli přehlédnout, a tak ho v ateliérech čekala hezká oslava spolu se štábem a kolegy, kterou pro něj ve spolupráci s produkcí seriálu krásně zorganizovala jeho žena Zlata Adamovská,“ pověděla Blesku koordinátorka Kateřina Kotalová. A co dary? Štěpánek už před časem prozradil, že nejcennějším darem je pro něj už léta právě jeho milovaná Zlata. „Těším se na každý den, kdy jsme spolu…“ řekl nedávno Štěpánek.

 Zlata Adamovská o hraní s manželem: City stranou, jsme profíci! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.