Adamovská slaví 60 a trpí: Chronický zánět jí ničí život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Adamovská slaví 60 a trpí: Chronický zánět jí ničí život!

Zlata Adamovská
Zlata Adamovská (Foto Tomáš Vrbenský)

Zlata Adamovská (59) patří bezesporu mezi naše nejlepší herečky. Díky své profesi často svou pleť svěří do rukou šikovných maskérek, ale sama péči rozhodně nezanedbává. Již od svých třiceti let přesně ví, co její pleti sedí a jak o ni pečovat. Trpí totiž atopickým ekzémem.

Důkladné každodenní odlíčení a správná péče pomůže zachovat zdraví pleti. Své o tom ví také Adamovská. „Nejdůležitější je pořádně odlíčení, kterému věnuju dost času. Pak ranní a noční krém a občas nějaký výživná maska nebo sérum,“ řekla herečka týdeníku Sedmička.

Herečka kvůli atopickému ekzému často v lékárně musí sáhnout po přípravku, který jejímu onemocnění uleví. Přesto ráda experimentuje s kosmetikou a různými značkami. „Ráda zkouším nové věci obecně, kosmetiku nevyjímaje. Sleduji novinky, ale většinou skončím u hypoalergeního přípravku z lékárny nebo u obyčejného sádla. Jsem totiž alergik a moje pleť mi to často připomene atopickým ekzémem,“ svěřila se Adamovská.

„Pokud mám pleť v pohodě, sáhnu ráda po kosmetice Estée Lauder nebo Clarins. K odličování zásadně používat micelární vodu,“ řekla Adamovská týdeníku Sedmička. Herečka se o svou pleť poctivě stará již několik let, nejvíce ji ovlivnily filmové maskérky nebo starší kolegyně.

Přestože dříve nebylo tolik možností, jak se o pleť starat, rozhodně se nevzdala a při možnosti nákupu lepší kosmetiky, zadala instrukce, co se má koupit. „Za totáče se kvalitní kosmetika dala sehnat pouze v Tuzexu, nebo když někdo jel takzvaně na Západ, okamžitě měl seznam věcí, které má přivézt. Na to, že jsem se dlouhé roky mazala jen indulonou, je moje pleť realitně v pohodě,“ přiznala Adamovská týdeníku Sedmička.

 Zlata Adamovská: Jsem sova i skřivan, přijde mi škoda život prospat

Video se připravuje ...



Přečtěte si
josefvyskoc
8. 3. 2019 • 11:53

Pomoci by ji mohli antidepresiva! Je to pomerne osvedcena metoda!

lidinikiti...@...
7. 3. 2019 • 17:29

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

tenerife
7. 3. 2019 • 13:23

Máte pravdu, kosmetika Dermacol byla velmi kvalitní,používala jsem pleťové krémy, make-up i stíny,také jsem alergik a ekzematik, jako paní Zlata, zkusila jsem i jiné značky, ale pokorně jsem se k Dermacolu zase vrátila, pamatuji si i na skvělé rtěnky Regina.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.