Zlata Adamovská: Strach o zdraví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zlata Adamovská: Strach o zdraví!

Zlata Adamovská.
Zlata Adamovská. (TV NOVA)

Populární česká herečka a hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě nedávno oslavila 60. narozeniny! Zlatá Adamovská kulatiny oslavila s těmi nejbližšími a prozradila, co si ke svým narozeninám přeje.

Ve velkém oslavila padesátiny, proto se rozhodla, že šedesátku oslaví v kruhu rodinném. Herečka sezvala svou rodinu na oběd do restaurace v pražských Dejvících. „Já hrozně ráda slavím a manžel mě k tomu ještě vyloženě ponouká, podle něj se má slavit každý den,“ řekla herečka podle deníku Šíp.

A co si herečka ve svém věku přeje nejvíce? Hlavně zdravíčko. „Bez zdraví by to nešlo, přála bych si, aby mi ještě chvilku vydrželo,“ svěřila se Adamovská, která navzdory přibývajícím rokům pořád vypadá skvěle, a to i přesto, že ji už dlouhá léta trápí atopický ekzém.

Herečka kvůli atopickému ekzému často v lékárně musí sáhnout po přípravku, který jejímu onemocnění uleví. Přesto ráda experimentuje s kosmetikou a různými značkami. „Ráda zkouším nové věci obecně, kosmetiku nevyjímaje. Sleduji novinky, ale většinou skončím u hypoalergeního přípravku z lékárny nebo u obyčejného sádla. Jsem totiž alergik a moje pleť mi to často připomene atopickým ekzémem,“ přiznala Adamovská týdeníku Sedmička.

 Zlata Adamovská: Jsem sova i skřivan, přijde mi škoda život prospat.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.