Krainová s rodinou v nebezpečí: Zabijácká bakterie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Krainová s rodinou v nebezpečí: Zabijácká bakterie!

Simona Krainová
Simona Krainová (Foto – archiv FTV Prima)

Modelka chce vzít rodinku na Kanárské ostrovy. Ještě by si to ale měla rozmyslet a vyrazit raději na Macháč. Na Kanárech totiž řádí smrtící bakterie!

„Tragickým a směšným prvkem celé situace je, že jsem chytil nemoc, která způsobí, že člověk dost smrdí,“ napsal na Facebook nešťastník, kvůli jehož zápachu muselo dokonce nouzově přistát letadlo. Dnes je ruský rockový kytarista Andrej Sučilin po smrti, zemřel na nekrózu kůže v 58 letech. Údajně se nakazil na Kanárských ostrovech. A právě tam se chce nyní vydat i s rodinkou Simona Krainová (45)!

 

„My Kanáry milujeme. Máme tam zázemí. Náš kmotr tam má dům a pro děti je to tam ideální. Moře, bazény, je tam i česká televize, můžeme si tam vařit. Je pravda, že já mám raději hotelový servis, ale co bych neudělala pro děti. Navíc se tam díky přátelům a zázemí cítím jako doma. Jezdíme tam už deset let," libuje si Simona na webu Revue.iDnes.cz.

Svůj záměr navštívit milovanou destinaci by naše modelka ale měla ještě přehodnotit. Meningitida, zápal plic, sepse nebo již shora zmíněný hnisavý zánět tkání. Za to všechno může bakterie Klebsiella pneumoniae, která aktuálně řádí na Kanárských ostrovech a nakazila už nejméně 13 lidí! A podle všeho zabila i rockera Sučilina...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.