Pikantní přiznání Krainové: Máme perverzní manželství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pikantní přiznání Krainové: Máme perverzní manželství!

„Když chlap nežárlí, tak nemiluje,“ tvrdí Krainová.
„Když chlap nežárlí, tak nemiluje,“ tvrdí Krainová. (Foto Facebook)

Nic pro ně není tabu. Nahota, žárlivost ani manželské přešlapy! To, co by jiní patrně považovali za zvrácené, si tak Simona Krainová (44) a Karel Vágner ml. (41) nemohou vynachválit...

„Líbí se mi chlapi, kteří mají smysl pro humor. Je mi jedno, jak ten muž vypadá, ale když začne nudit svým projevem, tak to nic nezachrání,“ netají modelka. Syn známého muzikanta ji přitom nezačal nudit ani po sedmi letech od svatby. A my víme proč! Deníku Aha! totiž plavovláska prozradila pikantní detaily jejich vztahu.

Hezký zadek

„Může mi říct, potkal jsem jinou holku, která se mi líbila, a já nešílím. Já mu taky klidně řeknu všechno, co se mi jako zdravý ženský honí hlavou. Třeba že jsem potkala hezkýho kluka s hezkým zadkem,“ směje se Simona.

Nejen milenci

Dvojice jde ještě dál! „Naopak mu víc věřím, když přede mnou nic netají. Proto mu nikdy nelezu do telefonu a nedívám se, co si s kým píše, i když je to někdy celý noci. Nemám podezření. Máme to až perverzně nastavený – nejsme jen milenci, ale kámoši. Říkáme si úplně všechno! Může udělat i nějaký přešlap, ale vím, že jsem jeho vyvolená,“ svěřuje Krainová.

Svlíknul by ji

Právě Karel jí také ponouká, aby zveřejňovala na sociálních sítích odhalené fotky. „On mě v tom nejen podporuje, ale dělal by ještě horší věci. Klidně mi řekne – já bych tě tam svlíknul celou. Cítím se jako milovaná žena, a to je hrozně důležitý,“ dodává sexy modelka.

Ani ona není svatá

Pro Simonu mají muži slabost a ani ona se netají tím, že nikdy nežila v celibátu. „Měla jsem pár krasavců. S takovými týpky bych ale rodinu nezaložila. Mladí kluci potřebují čas, aby se vyřádili. Takoví chlapi podle mě nepatří do páru, měli by nás spíš obšťastňovat,“ hlásá.

Na video s Krainovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
anezat
25. 8. 2017 • 10:14

Aháci tu píší, jakou mají pro Simonu muži slabost, ale já ve svém okolí neznám žádného takového muže. Proč se tato odporná kobylí hlava s prodlouženými chlupy na hlavě musí neustále vychvalovat?

cotonice
24. 8. 2017 • 12:15

Krainová je naprosto nevzdělaná a příšerně blbá blondýna. Doufala jsem , že jako matka se bude chovat normálně , ale " komu není shůry dáno , v apatice nekoupí ". Hrozná kráva, je tak blbá , že si to ani neuvědomuje !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.