Vágner o sbalení Krainové: Proč si musel počkat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Vágner o sbalení Krainové: Proč si musel počkat!

Simona nevěděla, jestli s ním chce vůbec něco mít. Karel v tom měl naprosto jasno!
Simona nevěděla, jestli s ním chce vůbec něco mít. Karel v tom měl naprosto jasno! (Foto Facebook)

Vágner potkal slavnou modelku a měl jasno v tom, že je to žena jeho života. Simona to ale zpočátku viděla trochu jinak…

„Kdyby to bylo na mně, tak sbalím dalšího průseráře,“ tvrdí dnes se smíchem modelka, která má za sebou vztah s takovými bouřliváky, jakými jsou Sagvan Tofi, Bořek Slezáček nebo Jiří Hudler. Hodní kluci prostě Krainovou nikdy nerajcovali. Dlouho proto váhala, jestli jí rande s Karlem Vágnerem vůbec stojí za pokus.

„Poprvé jsme se setkali u focení obálky titulu, který jsem rozjížděl. Už dlouho předtím byla ale Simona objektem mého zájmu,“ vzpomínal zamilovaný Karel pro ForMen. „Vždycky, když jsme se někde potkali nebo na sebe náhodou narazili, znovu jsem se utvrdil v tom, že jednou budeme spolu.“ A Krainová v jeho náruči evidentně konečně našla klid a jistotu.



Přečtěte si
majojo
15. 7. 2016 • 20:58

Simonka musela napřed zestárnout do podoby, kdy by si o ni zfetovanej prašivej pes kolo neopřel.

-bello-
15. 7. 2016 • 12:17

Ona je trochu jako BB, líbí se mi , ale už je taky samý botox.On se mi líbí taky.Je to frajer a pevnou rukou. Oba vydělají mraky peněz a ty daní tak co jako? Skandály nemají.Krainová se nefotí jak umí buchty ( jako že neumí a nestydí se to říct ) , jak hrabe trávu, ( jako že nehrabe a proč by musela ? ) jak umí vařit ( jako že neumí a nestydí se to říct) a taky nevystrkuje nohu furt v jedný póze a nečumí jak vrána odevšud jako ta Slovena Verešová. A taky nešla přes postel Jágra Tak co jako ? jo, nemá maturitu, ale to všechny ty holky skoro, protože neměly pak čas.Verešová to svoje pologramotný lyceum na Slovači, kde odmítali učit učitelé taky dodělala " individuálně " a hóódně dálkově a ostatně tak i práva v Plzni, jinak by na Mgr. sotva dosáhla !!! V právnický na UK nebyla témeř nikdy spatřena A za tím si stojím!

pelagie
14. 7. 2016 • 19:47

To sotva, sama si vydělala určitě balík....

dandova
14. 7. 2016 • 18:18

Protože výši konta nelze okamžitě zjistit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.