Krainová (44) na dně! Práce si vybrala svou daň | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Krainová (44) na dně! Práce si vybrala svou daň

Simona Krainová potřebovala odpočinek.
Simona Krainová potřebovala odpočinek. (Foto – archiv FTV Prima)

Simona Krainová přiznala, že si sáhla na dno svých sil. Velké pracovní nasazení si vybralo svou daň a modelka přiznala, že hrozil její kolaps.

V poslední době byla totiž modelka často nemocná. „Každou chvíli jsem brala antibiotika, protože mi nebylo dobře. Naštěstí doktoři zjistili, že mám oslabenou imunitu, a doporučili mi, abych zvolnila to vražedné tempo,“ svěřila Krainová pro Blesk.cz.

Naštěstí už je jí lépe, odpočinku totiž věnovala téměř celé prázdniny. „Po dlouhé době jsem se v klidu najedla, zdravě i nezdravě. Hodně spala, se ségrou běhala, plavala, prostě relax,“ prozradila modelka, kterou čekají další povinnosti už na podzim. „Ale už nebudu tak hodně pracovat. Max nastoupil do první třídy, takže mě čeká učení,“ dodala Simona.

 Simona Krainová s dětmi na dovolené

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
-bello-
11. 9. 2017 • 01:33

Ona se mi líbí.Je nejen na molu, točí i filmy.Vypadá jako ženská, ne jak ten šlachovitý kůň Verešová.- Ale jestli bude Maxika posílat do školy v těhhle brejlích a s tím kohoutem na hlavě , jak to tady vidím na fotce, pak to bude mít hoch blbý.Leda tak do školy zvláštní ... U Krajinové je mi jedno, že má jen základku.Nehraje to na " kandáty", ani tituly a tak jako já nesnáší blbku echtblbku Hanychovou ( nyní paní učitelku na konzervatoři , no já z těch poměrů tady umřu !)

pea.p
10. 9. 2017 • 21:40

Tož práce k.rvy je náročná. A tehle profesi se věnuje hodně dlouho. Už v tom filmu s Vaculikem hrála sebe samu. A udržet krok s mladými je pro ni už zkrátka záhul

vigela
10. 9. 2017 • 18:53

Bude si s Maxíkem doplňovat vzdělání. Chudinka přepracovaná.

eisenbieger
10. 9. 2017 • 16:18

jak drzis celej zivot nohy v praku to vis jak necvivis tal to nedas.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.