Nejhorší zážitek Simony Krainové? Když od partnera dostala zlatou kreditku a řekl jí, ať si koupí cokoliv… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nejhorší zážitek Simony Krainové? Když od partnera dostala zlatou kreditku a řekl jí, ať si koupí cokoliv…

Simona Krainová
Simona Krainová (Foto Facebook, ara)

Simona Krainová (42) dosáhla ve světě modelingu celosvětového úspěchu. Je velmi ambiciózní ženou, která nepotřebuje být vydržovaná manželem. Takové ženy se jí protiví! Jenže i ona jednou dostala od svého přítele kreditku…

Někteří muži jsou přesvědčeni, že když dají ženě peníze, bude vše podle jejich představ. Jenže ne na všechny ženy to platí, Simona patří mezi ty, které kreditka neokouzlí a tak se pěkně obula do dnešních mladých dívek, které nemají ambice, ale touží po blahobytu. „Stačí jim přítel s kreditkou a nemají chuť se seberealizovat. Kam se ztratila ta chlapská krev v žilách, která je tak sexy? Když je ženská jenom ženská, ztratí koule a je z ní strašně nudný tvor,“ prohlásila v rozhovoru pro magazín Rodina DNES.

Jako krásná žena i ona jednou dostala od přítele kreditku s tím, že si má koupit co chce. Tenkrát prý seděla rok v Detroitu a málem se zbláznila. Samozřejmě chápe, že ne každá žena si může sama  dopřát, po čem touží, ale důležité je podle ní bojovat. „Je přece jedno, jakou profesi děláte, ale je dobré mít vůli, cíl, motivaci, chtít se seberealizovat a vynikat,“ popsala svůj názor a dodala, že pokud žena nemá ambice, je to smutné.



Autor:  mel

Přečtěte si
cotonice
20. 6. 2015 • 16:03

No,tak to tu ještě opravdu chybělo.Primitivní Krainová poučuje !!!Ještě ať si k sobě vezme Gottovou, blbku Partyšovou a další "celebrity" . To je fakt o "přesdržku"!

lydyna
15. 6. 2015 • 17:42

Pani Krajnova nemusite nam zde popisovat poradi vasich milencu. O Sagvana jste se dekila s Darou, pan Slezcek od vas utekl, nakydala jste na nej kybl hnoje, Hudlera jste se drzela jak kliste, trvalo mu nez vas setrasl a zbyl na vas pouze zrzavy Vagner. Ujizdel vam vlak a tak jste brala co pod ruku prislo a kdo byl ochoten si vas vzit. Pak rychle dve deti cisarem, modelky preci nesmi trpet porodnimi bolestmi a mit porusene prirozeni. Budte uz radeji ticho a hrajte si neustale na stastnou. Jeste jste nikdy nezverejnila cim se vas manzel zivi, mam dojem,ze kapsu ma prazdnou.stale se v posledni dobe zviditelnujete v bulvaru,to jste z modelingem na tom tak spatne, ze vas plati bulvar. Jste trapna.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.