Krainová bez úprav: Polonahá Simona předvedla výstavní špeky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Krainová bez úprav: Polonahá Simona předvedla výstavní špeky!

Simona Krainová ve filmu Vybíjená.
Simona Krainová ve filmu Vybíjená. (Foto: Aha! - ara)

Čas nikdo nezastaví a kdo poznal svět špičkového modelingu, ten o tom ví své. Proto si v novém filmu s nějakou tou menší nedokonalostí nedělá vrásky ani Simona Krainová (42). Na kameře zkrátka moc úprav s grafickými programy nenaděláte, alespoň v případě, že nenatáčíte animovaný film. A tím Vybíjená rozhodně není...

Stárnoucí modelky mají v podstatě dvě možnosti. Buď se úplně přirozeně smíří s věkem a pochopí, že jsou stále krásné a stanou se například herečkami, případně založí charitativní nadaci. Nebo se zděšeně vrhnou do náruče plastických chirurgů a nechají se postupem let změnit v silikonovo-botoxová monstra, která jsou ještě nevzhlednější, než kdyby zestárly, jako každý jiný normální člověk.


Simona Krainová se rozhodla pro první variantu a udělala dobře. Oběma synkům Maxovi (4) i Brunovi (2) se ve školním věku alespoň nebudou spolužáci smát, že mají místo maminky příšeru. Modelka ve Vybíjené vypadá stále dobře, a při pohledu na její zimou vytrčené bradavky na Slapech bude většina diváků spokojená. To, že jí koupel ve studené vodě přivodila zánět močových cest, naštěstí ze záběrů nepoznáte.



Přečtěte si
bella.
13. 3. 2015 • 21:13

zánět močových cest není ze studené vody, je způsoben bakteriemi E-coli !!!

cccc
13. 3. 2015 • 14:36

prej, uplně přirozeně se smíří se stárnutím tak Krainová zrovna

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.