Skutečná tvář Simony Krainové: Před všemi hraje divadlo a doma pak… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Skutečná tvář Simony Krainové: Před všemi hraje divadlo a doma pak…

Simona musí být navenek silná žena. Kdo ale ví, zda byl tenhle úsměv pro našeho fotografa upřímný nebo hraný?
Simona musí být navenek silná žena. Kdo ale ví, zda byl tenhle úsměv pro našeho fotografa upřímný nebo hraný? (Aha! - Martin Hurda)

Ten tlak musí být obrovský. V jednačtyřiceti letech a po dvou porodech po vás všichni chtějí, abyste měla jiskru a tělo osmnáctky. Přesto to se podle jedné z nejznámějších českých modelek Simony Krainové v jejím životě děje…

„Představte si, že vám někdo naloží deset cihel na záda a řekne, běžte úplně stejně jako dřív, mějte ty podpatky, chovejte se a vypadejte stejně. Musíte být pořád sexy, žena s velkým Ž a nesmíte dát znát, že je něco jinak. Protože když to uděláte, jediný, kdo prohraje, jste vy,“ vysvětluje své pocity Krainová v časopise Maminka.

A Simona také připouští, že někdy tyhle situace nezvládá. Když totiž na veřejnosti musí jen rozdávat úsměvy, potřebuje být alespoň doma sama sebou. „Vybrečet se? No jistě. Musíte tlak někde vypustit, protože jinak to bouchne a všechno se rozletí na kousky,“ říká Krainová, která se nestydí ukázat před svým mužem slabost (nebo spíš přirozenost?).

„Když nejste partnerovi schopna ukázat svou pravou tvář, tak žijete celý život jen divadlo a je to vyčerpávající. A to já nechci, protože hraju divadlo v práci, kde se to prostě vyžaduje. Po všech,“ uzavřela trochu neveselé povídání modelka a máma dvou krásných kluků.





Autor:  ph

Přečtěte si
Inka
25. 1. 2019 • 17:21

...to jste mne pobavila 😂😂😂 Víte, že umění je nezávidět ? A kolik jste si vydělala za život Vy, paní studovaná...

Inka
25. 1. 2019 • 17:18

Opět tragikomické výlevy stárnoucích, zapšklých chudinek 😁 Simona je krásná, báječná partnerka a skvělá máma. Zkuste se zamyslet, kde děláte chybu , v opačném případě by jste fandily manželství bez skandálů, ženě, které táhne na padesát a patří pořád mezi TOP !

trhnisinadledvinkou
24. 11. 2016 • 12:44

chuděra jedna, a to ještě peče i cukroví na vánoce

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.