Pákistánská bezmoc pašeračky Terezy (22): S tímhle nic nenadělá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pákistánská bezmoc pašeračky Terezy (22): S tímhle nic nenadělá!

Terezu zadrželi v Pákistánu s devíti kilogramy heroinu v kufru
Terezu zadrželi v Pákistánu s devíti kilogramy heroinu v kufru (archiv Blesku)

Užívala si života a luxusu, teď zažívá bezmoc a utrpení. Česka Tereza H. (22), která byla 10. ledna zadržena na letišti v Láhauru s devíti kilogramy heroinu si ve vězení odseděla už 116 dní. Proces s mladou dívkou se vleče velmi dlouho a nyní bylo další líčení opět odloženo!

Co bude s pašeračkou Terezou H. je ve hvězdách. Za pašování devíti kil heroinu jí hrozí dlouhá léta vězení. Odkládání soudních líčení nebere konce, což je pro mladou dívku velmi vyčerpávající nejen fyzicky, ale zejména psychicky.

V pátek dívku vlekli znovu k soudu a opět zbytečně. Naposledy bylo líčení odloženo změnou právníka, který obhajoval Terezu H. Tentokrát, však za odložení líčení Češka nemohla. „Státní žalobce měl začít překládat důkazy, jak jsme avizovali. Byli proto předvoláni svědci, ti ale k soudu v pákistánském Láhauru nedorazili. Šlo o zaměstnanci celnice, kteří byli svědky zadržení Česky na letišti,“ uvedla mluvčí ministerstva zahraničí Irena Valentová.

Za pašování drog jsou v Pákistánu obvykle vysoké tresty, výjimkou není ani trest smrti. Ten se však podle českého ministerstva zahraničí zpravidla neuplatňuje vůči cizincům. Češka stále tvrdí, že je nevinná.

A aby toho nebylo málo, přišlo další zklamání. Nepodařilo se jí mluvit s asistentem českého honorárního konzula, kterému chtěla předat dopis pro svou rodinu. „Nabízel jsem, že ho předám nechtěla ho ale dát z ruky,“ řekl advokát Gull Hassan Khan, který měl s Češkou možnost alespoň krátce mluvit.

 Pašeračka Tereza znovu před soudem: Pro obvinění si přišla v novém outfitu!



Přečtěte si
antonuis.j
7. 5. 2018 • 14:02

Nevinná curva, která chuděrka netušila, že táhne 9 kg fetu! Je to sFině a kdoví kolik lidí i díky její "spolupráci" s narkomafií zemřelo!! Jen ať si tam shnije, dorota, mimoto - stačí pár týdnů bez umělin a péče a z "krasavice" je Marfuša, je z tí nechutná, vyšklebená, tlustá, rozteklá a odulá šeredná blizna. Jen ať si vyžere co si nadrobila, klidně ji můžou i brutálně hned zabít, nebude jí škoda.

jity
7. 5. 2018 • 12:56

Tak této štětičky mi líto není, co si nadrobila musí holt sníst.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.