Pašeračka Tereza H. (21): Poslat dopis domů? Smůla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pašeračka Tereza H. (21): Poslat dopis domů? Smůla!

Tereza H.
Tereza H. (Foto Daily Pakistan, Facebook)

Soud v případu pašeračky Terezy H. (21) musel být v pátek znovu odložen. Tentokrát však komplikace nezpůsobila Češka změnou právníka jako v minulých týdnech, ale svědci, kteří k soudu v pákistánském Láhauru nedorazili.

Vzápětí ji navíc čekalo další zklamání, které je o to bolestnější, že přišlo den před jejími 22. narozeninami. Českému honorárnímu konzulovi se totiž nepodařilo s Terezou setkat a ona o to velmi stála. „Měla připravený dopis, který chtěla poslat své rodině. Nabízel jsem, že ho předám, nechtěla ho ale dát z ruky,“ řekl Aha! advokát Gull Hassan Khan, který měl s Terezou možnost krátce mluvit.


Dívka pořád zůstává ve vězení, v němž je od zadržení v polovině ledna. Celníci u ní v kufru tehdy objevili devět kilogramů heroinu. Podle příslušné právní kvalifikace za to Tereze hrozí až 14 let vězení, Češka ale tvrdí, že je nevinná.

Pašeračka Tereza znovu před soudem: Pro obvinění si přišla v novém outfitu!




Přečtěte si
inocenta
5. 5. 2018 • 11:46

Tereza jedině Tereza.... jak zpíval W.Matuška. Ale krásná? Krása je asi něco trochu více.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.