Chudák pašeračka Tereza: Stál ji tolik času a peněz… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Chudák pašeračka Tereza: Stál ji tolik času a peněz…

Tereza se u soudu objevila s novými obhájci.
Tereza se u soudu objevila s novými obhájci. (Foto: Daily Pakistan, Facebook)

„Jsem jeden z nejlepších právníků v Láhauru,“ tvrdil o sobě Čaudhrí Džavád Zafar, který zastupoval u pákistánského soudu Terezu H.. Jenže dívka z Uherského Hradiště se u úterního soudu objevila s novými obhájci.

Možná jí konečně došla trpělivost, protože některé z výstupu jejího právníka byly opravdu zarážející. Jeho tvrzení občas odporovala realitě. A navíc ani výsledky jeho práce nebyly úplně zřejmé. „Mysleli jsme si, že se vyšetřovatel domnívá, že Tereza o drogách nevěděla, ovšem nebylo to tak. Žádost jsme proto stáhli," popsal například zmařenou šanci ohledně propuštění na kauci.

Bylo by poměrné pochopitelné, kdyby Tereze opravdu došla trpělivost s mužem, který se ani nestyděl, požadovat od expres.cz peníze za rozhovor. „Ve skutečnosti se někteří jiní právníci pokoušejí zasahovat do případu. Ale to není práce pro každého právníka. Pokud se mnou chce přestat spolupracovat, je to její sladká vůle, Má plné právo na to, aby ji hájila osoba, kterou si vybere,“ uvedl pákistánský právník pro Blesk.cz. A skutečně je možné, že Tereza už nadále odmítla platit za služby, s nimiž není spokojená.



Přečtěte si
antonuis.j
12. 4. 2018 • 15:30

Jděte už s tou tlustou zpuchlou Marfušou do zadele! Ať ji třeba usouloží vězni k smrti, ji to bude i bavit, dorotu dealující. Kdoví kolik lidí díky ní zemřelo, tak ať ona nejhorší smrtí třeba chcípne. je to póvl.

majojo
12. 4. 2018 • 08:02

Kde na to ta ubohá nevinná blonďatá pašeračka bere?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.