Pašeračka Tereza volá S.O.S.! Vyšetřovatel jí vzal veškerou naději | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pašeračka Tereza volá S.O.S.! Vyšetřovatel jí vzal veškerou naději

Obhájce Terezy H. promluvil o její žádosti setkat se s českými diplomaty.
Obhájce Terezy H. promluvil o její žádosti setkat se s českými diplomaty. (archiv Blesku, facebook)

Naděje, že by mohli Terezu H. (21) pustit z pákistánské basy alespoň na kauci, se teď rozplynula. Policista, který věc vyšetřuje, totiž Češce nevěří ani nos mezi očima!

 „Mysleli jsme si, že se vyšetřovatel domnívá, že Tereza o drogách nevěděla, ovšem nebylo to tak. Žádost jsme proto stáhli," popsal zmařenou šanci ohledně propuštění na kauci Terezin právník Jawad Zafar na webu iDnes.cz. Zoufalá pašeračka se tudíž obrátila na české zastoupení v Pákistánu. „Má zájem o konzulární návštěvu, takže to teď budeme řešit," prozradila mluvčí českého ministerstva zahraničí. A kdy konečně dojde na rozsudek? „Soud se stále snaží zatknout komplice. Pak teprve začne její soud," dodal k tomu Terezin právník.

Tereza H. u soudu v TV:



Přečtěte si
majojo
3. 4. 2018 • 17:42

Takže milá Terezka si myslí, že jí ČR pomůže? A proč? Dělila se snad s námi o své zisky z kriminální činnosti? Tak proč na ni máme doplácet všichni? Hanča a Tonča byly alespoň nány blbé, ale tohle je práskaná kuhrva a ať si to vyzobe, kde je.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.