Pašeračka Tereza H. (21) u soudu: Rozdávala úsměvy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Pašeračka Tereza H. (21) u soudu: Rozdávala úsměvy!

Pašeračka Tereza se cestou od soudu smála a diskutovala se ženou, která ji doprovázela
Pašeračka Tereza se cestou od soudu smála a diskutovala se ženou, která ji doprovázela (Youtube.com)

Sebejistě a s úsměvem přišla včera k soudu údajná pašeračka heroinu Tereza H. (21). Má nového obhájce, který včera požádal o odklad čtení obvinění.

Nového právníka Češce doporučil ředitel věznice i spoluvězeňkyně. „U soudu podepsali zmocnění a nový právník požádal o odklad čtení obvinění, které mělo být na programu,“ popsala včerejší novou strategii mluvčí českého ministerstva zahraničí Irena Valentová.

Tereza cestou do soudní síně rozdávala úsměvy a s několika papíry v rukou živě diskutovala s ženou v uniformě, která jí šla po boku. Důvody, proč se zbavila svého předchozího obhájce Džaváda Zafara, obviněná neuvedla. Mohlo jít ale o jeho časté výstupy v médiích, které zřejmě mnohdy neodpovídaly realitě.


Devět kilo heroinu
Terezu z Uherského Hradiště letos v lednu zadrželi celníci na letišti v pákistánském Láhauru. V jejím kufru našli devět kilo heroinu. Dívce, která si vydělávala i jako prostitutka, hrozí doživotí. Za pašování drog se v zemi uděluje i trest smrti, ten se však zpravidla neuplatňuje vůči cizincům.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.