Pašeračka Tereza H. z basy ven? Kámoška má jasno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pašeračka Tereza H. z basy ven? Kámoška má jasno!

Tereza H.
Tereza H. (Foto Daily Pakistan, Facebook)

Velmi zajímavým tvrzením zaujala na sociální síti Instagram kamarádka pašeračky Terezy H. (22), která se snažila propašovat devět kilo heroinu. Michaela J., která se s pašeračkou zná z jejich působení ve Švýcarsku, kde měly pracovat jako společnice, tvrdí, že Tereza bude venku dříve, než si všichni myslíme.

Na sociální síti Instagram Michaela J., zavzpomínala na staré dobré časy společnou fotografií z jejich dovolené. "Přesně před rokem jsme jely na dovču do Itálie. Ty vo*e, to byla jedna velká party, já nechápu doteď," napsala podle Blesku. Zároveň se podělila i o historky na pláži nebo v autobuse.

Kromě vzpomínání na společnou dovolenou Michalea J., napsala, že si společnou dámskou jízdu další rok zopakují! "Ne, já jen, až se budeš dívat na Instagram, tak ať mi neřekneš, že už nejsem kamojda, že jsem si nevzpomněla. Tak letos jsme to nestihly už, tak další rok pojedeme znova...kam teď?" napsala podle Blesku.

Jen málokoho by napadlo, že příští rok si bude pašeračka Tereza H. užívat slunce a pláže někde na dovolené, místo chladné cely Pákistánského vězení. Jedna ze sledujících pod fotografii napsala, že si myslí, že s Terezou rozhodně nikam nepojede. Avšak její kamarádka Michaela J. má o osudu své kamarádky jasno a dalo to rázně najevo. "A já VÍM, že dřív než si všichni MYSLÍTE." V tomto tvrzení ji podpořila další kamarádka."Pojedou spolu určitě už brzo. Musela bys vědět, jak to doopravdy je," napsala podle Blesku.

Vědí snad její kamarádky více, než široká veřejnost? Zda-li je to opravdu pravda, ukáže až čas. Zatím to pro pašeračku Terezu H. moc nadějně nevypadá. Za pašování drog jí hrozí až 14 let vězení a soud se neustále odkládá. Nadějí pro pašeračku je možnost, že by si trest mohla odsedět v Česku. Ministerstvo spravedlnosti se v březnu nechalo slyšet, že bude usilovat o uzavření dohody o vydávání vězňů, kterou s Pákistánem zatím nemá.

 Pašeračka Tereza šla k soudu v šíleném vedru zbytečně:




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.