Utajený syn herce Josefa Kemra (†72) dostal záhadný balíček! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Utajený syn herce Josefa Kemra (†72) dostal záhadný balíček!

Podoba Vladimíra Poláčka s hercem Josefem Kemrem je až neuvěřitelná.
Podoba Vladimíra Poláčka s hercem Josefem Kemrem je až neuvěřitelná. (Foto Aha! – Vlaďka Hradská)

Velké překvapení čekalo na Vladimíra Poláčka (62), utajeného syna Josefa Kemra (†72). Poštou mu přišel dárek od neznámého »přítele«. Když balík otevřel, nevěřil svým očím. Byly v něm brýle legendárního herce, jeho táty.

„Měl jsem ve schránce lístek od pošťáka, že mám na poště balíček. Netušil jsem, co by v něm mělo být. Odesílatel byl z Prahy-Vysočan. Místo jména ale bylo jen slovo přítel a pár teček,“ svěřil se Vladimír Poláček. Když balíček, jenž přišel chvíli před Vánoci, otevřel, vehnaly se mu slzy do očí.

Nikde žádný vzkaz, jen dioptrické brýle v plastovém obalu. „Hned jsem věděl, že jsou po tátovi. Udělalo mi to obrovskou radost. Je to pro mě obrovská cennost. Díky těm brýlím je navždy se mnou,“ poznamenal Poláček, který po slavném herci zdědil nejen neuvěřitelnou podobu, subtilní postavu a občasnou mrzutost, ale i řadu vážných zdravotních problémů.

Kdo se skrývá za anonymním »přítelem« netuší. „Mohla mi to poslat jeho přítelkyně nebo někdo z herců, kteří se s ním přátelili. Třeba Luděk Munzar. Tito lidé mě napadli jako první. Ať už to byl, kdo chtěl, přál si zůstat v anonymitě,“ dodal zamyšleně Poláček.


O slavném otci mu řekla matka
Jsou to teprve čtyři roky, co na legendárního herce Josefa Kemra (†72) prasklo, že má nemanželského syna Vladimíra. Ten žije léta na jihu Čech a svého otce nezapře. Vypadá jako tátovo dvojče! Jeho maminka hrála ochotnické divadlo v Kladně. Tam se měla s Josefem Kemrem setkat. „Řekla mi, že je můj otec. Ale nechtěla, abych se v tom šťoural. Podrobnosti neznám,“ svěřil Aha! Vladimír, který se s tátou setkal jen třikrát v životě. Živí se jako prodejce na tržnicích.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.