Maciuchová má za sebou 1. chemoterapii! Kolegyně Obermaierová: Doufám, že tu svini porazí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Maciuchová má za sebou 1. chemoterapii! Kolegyně Obermaierová: Doufám, že tu svini porazí!

Jaroslava Obermaierová nepochybuje, že její kolegyně zákeřnou rakovinu porazí.
Jaroslava Obermaierová nepochybuje, že její kolegyně zákeřnou rakovinu porazí. (Foto archiv TV Nova, ara )

Bojuje ze všech sil! Hana Maciuchová  (70), které lékaři na konci ledna diagnostikovali rakovinu, má za sebou první chemoterapii. Podle informací deníku Aha! je teď v domácím léčení, kam jí poslala podpůrný vzkaz kolegyně Jaroslava Obermaierová (69).

„Paní Maciuchovou propustili o víkendu domů! Do nemocnice se vrátí na druhé kolo léčby za několik dní,“ řekl deníku Aha! zdroj z Radioterapeutické a onkologické kliniky ve Fakultní nemocnici Královské Vinohrady.

Právě tam se slavná profesorka Hejlová ze seriálu Ulice pod dohledem špičkových odborníků léčí. „Bere to statečně, ale to víte, hodně ji to onemocnění rozhodilo,“ dodal zdroj z lékařského týmu.

Nemoc tajila

Maciuchová to, že má zdravotní problémy, před většinou kolegů tajila. „Nikdo z nás v seriálu Ulice netušil, co se Haničce Maciuchové ve skutečnosti se zdravím děje! Moc mě to překvapilo,“ sdělila deníku Aha! hereččina kolegyně Jaroslava Obermaierová. Ta s paní Hanou hrála v Ulici do loňského června, kdy se Maciuchová rozhodla z projektu po deseti letech odejít. Už tehdy se podle některých kolegů necítila dobře.

„Ona je taková opravdová dáma! Nikdy jsem nezažila, aby byla na někoho zlá, nebo aby dokonce někdy někoho pomlouvala. Vím, že se jí to teď vrátí a tu svini rakovinu porazí. Nepochybuji o tom ani minutu,“ dodala Obermaierová.

Divadla čekají

Divadlo Ungelt zrušilo představení s Maciuchovou Růžové brýle až do konce dubna. Vedení vyčkává, jak se bude její zdravotní stav vyvíjet. Divadlo na Vinohradech naopak zrušilo pracovní závazky paní Hany jen do závěru března a doufá, že už v té době bude moci hrát.

Na programu 30. března totiž zůstává představení Ideální manžel, v němž ztvárňuje Lady Markbyovou. „Informaci o tom, že by v ten den nehrála, od Hany Maciuchové zatím nemám, takže s ní počítáme. Věřím, že se představení v plánovaném termínu uskuteční,“ napsal na webu divadla jeho ředitel Tomáš Töpfer(65).



Přečtěte si
mekanik
24. 2. 2016 • 10:22

ararat-tys ale fíííča.ty nikomu nic dobrýho nepřeješ.blbko a nepíše se nikdo nerad slyší.ale např.každý,nebo všichni neradi...nebo nikdo rád neslyší..ale to tobě asi nevysvětlim jelikož máš vychozenou akorát měšťanku.seš fííča jak Ostrava

mekanik
24. 2. 2016 • 10:17

držím jí palce.tou sv.iní myslí rakovinu nebo ararat?no vždyť je to vlastně stejný.

ararat
24. 2. 2016 • 08:38

p. Maciuchové přeji hodně sil,aby se jí podařilo pokořit rakovinu.Nikdo nerad slyší,tuhle diagnózu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.