Mámě vadil dětský pláč... Umlátila miminko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Mámě vadil dětský pláč... Umlátila miminko!

U soudu seděla se sklopenou hlavou.
U soudu seděla se sklopenou hlavou. (Foto Aha! – Pavel Ryšlink)

Až doživotní kriminál hrozí Ukrajince Hanně T. (27). Loni na podzim v Sobotíně na Šumpersku brutálně zabila své pětitýdenní dítě. Včera kvůli tomu stanula před Krajským soudem v Olomouci.

Podle obžaloby dítě sprovodila ze světa, protože jí vadil jeho pláč. Z osudné noci, kdy miminko brutálně umlátila, si prý nic nepamatuje. Ví jen, že předtím vypila několik piv. „Nechtěla jsem úmyslně zabít své dítě. To by mě ani ve snu nenapadlo,“ uvedla.

Žena v slzách líčila svůj strastiplný život, kdy ji od dvou let bila její matka, ve 14 byla znásilněna. Když s manželem a dvěma dětmi přišli do ČR, snažila se pracovat, ale ukrajinská mafie jí brala většinu peněz. Poté, co loni znovu otěhotněla, se po manželovi slehla zem. Později se dozvěděla, že sedí v maďarské káznici. Dítě prý chtěla dát pryč, ale na potrat už bylo pozdě.

Přečtěte si
AHel
16. 6. 2023 • 19:54

Doufám, že to čte Fiala, koho jsme si sem natahali, UA nás zničí i bez války, a my těm "hodným lidem" platíme vše a jsou to "naši Ukrajinci", chce se mi blinkat.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.