Myslivec zastřelil fenku Dixie (†10): Přichází msta ze strany pejskařů? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Myslivec zastřelil fenku Dixie (†10): Přichází msta ze strany pejskařů?

Po smrti Dixie (†10), kterou zastřelil údajně omylem myslivec, někdo likviduje v okolí Darkovic posedy.
Po smrti Dixie (†10), kterou zastřelil údajně omylem myslivec, někdo likviduje v okolí Darkovic posedy. (Foto Blesk - Michal Charbulák, PČR a archiv S. Plačkové)

Je to už měsíc a půl, co myslivec Jiří S. (74) v Darkovicích na Opavsku zastřelil border kolii Dixie (†10). Reakce byly plné zuřivosti. Přešli snad pejskaři od slov k činům? Z povrchu zemského od té doby v kraji zmizelo či bylo zničeno 11 posedů!

Jako první padl onen osudný darkovický posed, odkud myslivec Jiří S. střílel. Prý viděl v nočním režimu puškohledu lišku. Kdosi posed podřezal, strhl na zem a nakonec se na s posedem sousedící cyklostezku podepsal jako Alf.

Zcela zmizely

To byl ale teprve začátek. U Vítkova se doslova vypařily hned čtyři posedy. Škoda? 70 tisíc! „Dva z posedů byly plně zateplené, se dvěma okny, s postelí a plynovým topným zařízením za 20 tisíc korun,“ uvedl policista René Černohorský. Kdo a jak je ukradl, se vyšetřuje.

Opilí vrazi?

Nevraživost mezi myslivci a zarputilými pejskaři mezitím na sociálních sítích dosáhla bodu varu. Někteří myslivci vypouštěli hlášky typu: „Stačí, aby byl x metrů od domu a pic“. Zastánci zvířat muže v zeleném nazývali opilými vrahy.

Simona o vztahu se svou border kolii Dixie

Video se připravuje ...

Šest požárů

Před pár dny došlo na Karvinsku k nejvážnějšímu incidentu. Posedy hořely. Sotva hasiči začali dusit požár mezi Stonavou a Horní Suchou, dozvídali se o dalším a dalším. „Uhasili jich celkem šest,“ vypočítal hasič Jakub Kozák s tím, že se pracuje i s verzí úmyslného zapálení.

Myslivci: Nenávist? Ne

Deník Aha! také zjišťoval, jak poslední ohnivý incident vnímají myslivci z Karviné. „Zatím vám nedokážu říci nic bližšího, nemohu se dovolat tamnímu předsedovi. Chápu, že na sociálních sítích se píše ledacos, ale osobně jsem nějakou větší nevraživost vůči nám nezaznamenal,“ řekl jednatel Okresního mysliveckého spolku Karviná Jaroslav Sajbot.



Přečtěte si
yokky
18. 4. 2023 • 16:45

👎👎👎👎­👎👎👎👎👎👎­👎👎👎👎👎👎­👎💩💩💩💩💩­💩💩

AHel
18. 4. 2023 • 08:12

Já bych o bezohlednosti pejskařů vůči lidem, přírodě a i ostatním zvířatům mohla vyprávět hodiny. Chodím často do Stromovky, kde jejich chování nemá obdoby. Nikdo nerespektuje, že v horní části mají psi chodit na vodítku. Dobrá polovina žádné výkaly nesbírá, protože ani neví, zajímá je jen mobil a kde je pes a co dělá je nazajímá! Nevím proč pes má pomočovat každý den soukromý barák, smaradu všude, močí na vše na pneumatiky aut, každý rok domu, hnus. Jsou to zlí lidé, když jim cokoliv vytknete, tak jejich hrubost a sprostota nezná mezí. Opravdu divní lidé. V zimě na Letné byl pár dní sních a dalo se běžkovat. Pejskaři schváleně chodili se svými psy po lyžařské stopě, odpornost, kritizujte ho, když jde s bulteriérem....fakt hnus..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.