Černý mladík zazvonil na špatné dveře: Bílý majitel ho postřelil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Černý mladík zazvonil na špatné dveře: Bílý majitel ho postřelil!

Ralph Yarl byl již propuštěn z nemocnice.
Ralph Yarl byl již propuštěn z nemocnice. (Foto Profimedia.cz, Instagram)

Hrůzný čin už nějaký čas hýbe americkým Kansasem. Teprve 16letý černošský chlapec Ralph Yarl chtěl vyzvednout bratry z návštěvy u známých. Jenže si spletl ulici a zazvonil u špatného domu.

Jeho obyvatel mu místo pozdravu vpálil kulku do hlavy a ruky! Mladík, mimochodem žádný pobuda, ale výtečný student a talentovaný muzikant, zázračně přežil a nyní se již zotavuje v domácí péči, kam mu dokonce zatelefonoval prezident Joe Biden (80)! Podle příbuzných oběti běloch Andrew Lester (84) vystřelil na Ralpha skrz skleněné dveře bez jediného slova a pak i podruhé, když už ležel na zemi.

Prý si myslel, že se k němu chce vloupat! Přesto se Ralphovi podařilo zvednout, utéct a najít pomoc. Střelec se v úterý podle úřadů vzdal policii a je ve vazbě, hrozí mu i doživotí. Dost možná mu totiž přišijí zločin z nenávisti. „Nestřelíte dítě do hlavy, protože zazvonilo na váš zvonek!“ brojí mladíkova teta Faith Spoonmoreová. Ta také pro synovce na platformě GoFundMe založila sbírku, v níž se už vybralo přes 62 milionů korun.

Aha! Víte, že?

...v Missouri platí zákony umožňující majitelům domů v ohrožení použít i smrtící sílu.

Přečtěte si
AHel
1. 5. 2023 • 23:12

Díky Bidenovi jde do háje i USA....tak to to má Čína i Indie už v kapse.... černoch nemá, co zvonit na cizí dveře a bělošské ještě navíc. To musí být exelentní student, když neví adresu....no nic. jen si připomeňme, aže ještš v roce 1975 černoši nesměli jezdit v dopravních prostředcích z bělochy, měli vymazen prostor v dopravním prostředku, tak si teď nehrajme na to, že v USA není rasismus. Dědečka je mi líto, bál se, že ho jdou zabít. Hocha je mi také líto, byl v nesprávnou chvíli na nesprávném místě, měl přesně vědět, kam má jít. Nešťastná blbá náhoda...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.