Pecháčková v ZOO sejde z cesty: Klus v akci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pecháčková v ZOO sejde z cesty: Klus v akci!

Sid se v baru opije a Filip ji doprovází domů. K čemu dojde?
Sid se v baru opije a Filip ji doprovází domů. K čemu dojde? (FTV Prima)

Milovaný Adam je pryč a Sid už je pár týdnů v zoo sama. Do toho nemá na růžích ustláno, protože jí kolegové v práci nedokázali odpustit, že mají nového ředitele. Hlavní představitelka Michaela Pecháčková čas na place díky scénáři tráví především s Tomášem Klusem, který se v podobě fotografa Filipa stal jejím ochráncem. Alespoň v době, kdy je Šimon Bilina alias Adam v Amazonii. A vzájemná blízkost si vybere svou daň, nebo snad radost?

Sid dochází síly, protože jsou v práci všichni proti ní, nenávidí ji a ukázkově se po ní vozí i Albert v podání Davida Gránského. Ten se neštítí ji dokonce vydírat, a to si vybere svou daň. V baru tak Sid sáhne po pár drincích a neustojí situaci. „Sid se v baru opije a Filip ji doprovází domů. Dokonce ji chce uložit do postele, a jak je Sid z posledních událostí unavená, políbí ho,“ popisuje další dění v seriálu Michaela Pecháčková.

„S Tomášem jsme se předem domluvili, jak a co budeme dělat. I to, jak mi pomůže sundat kalhoty. Bylo to docela zábavné, smáli jsme se… Přiznám se, že humor v takových situacích dost pomáhá. Přece jen je to nestandardní situace a člověk se stydí. Jinak byl Tomáš moc milý a mě to natáčení bavilo. Především tedy hrát tu opilost,“ vysvětluje herečka, která se inspirovala od svého okolí. „Jelikož já moc nepiju ani nebývám opilá, tak jsem si tak vzpomněla na své přátele – a hned to bylo. Od nich člověk něco odkouká,“ směje se Pecháčková. Té teď dost často chodí zprávy ohledně děje a toho, že se Filip dost motá kolem Sid.

Opilá Sid svádí Filipa:

Video se připravuje ...

„Je mi líto Tomáše, který to teď celkem odnáší. Sám říká, že on ten vztah Sid a Adama rozbít nechce. Jen hraje to, co mu předepisuje scénář. Kdyby Filipa hrál kdokoli, byl by na tom asi stejně jako Tomáš, ale prosím, je to jen seriál,“ naráží Michaela na nemilé zprávy. Do toho ji ještě na place provokuje David Gránský alias Albert. „Musím říct, že David toho hajzlíka hraje ukázkově, až z něj jde strach. Jakmile ale skončí naše nepříjemné scény, David se usměje a jdeme na oběd.“ Scenáristé připravili pro Gránského opravdu výživnou linku, kdy se neštítí ničeho. „Je to pro mě náročné vzhledem ke kolegům, kterých si vážím, ať je to Veronika Freimanová či ostatní. Mám tendenci se předem, nebo po odtočení dané scény, omlouvat. S Albertem teď trávím hodně času a chvilku musí odeznít, když jedu domů z ateliéru.

„Albert má práci v zoo rád, ale občas musí vyšplhat po něčích zádech a morální zásady jdou stranou.“ Kvůli tomu, jak se Albert v seriálu vybarvuje, je nejvíc nešťastná Davidova babička. „Je z malého města, a když jsem hrál hodného Matyho z Modrého kódu, tak za ní všichni sousedi chodili, jak má šikovného vnuka. Teď chodí a říkají, jak jsem neuvěřitelně zlý,“ popisuje reakce na svou postavu. „Občas chodí i nadávky na Alberta. Zatím to vypadá, že lidé rozeznávají, kdo je David a kdo Albert. Tedy alespoň v to věřím!“ usmívá se David, který o tom, co ho v ZOO čeká, nesmí nic naznačovat.

Kráska ze seriálu ZOO Pecháčková: Nabídky na rande se jen hrnou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.