Bankéř vyskočil z okna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Bankéř vyskočil z okna!

Bankéř vyskočil na rušnou třídu 1. máje z první patra budovy.
Bankéř vyskočil na rušnou třídu 1. máje z první patra budovy. (Foto Aha! – Barbora Silná)

Měl jednání s ředitelem v jeho kanceláři a náhle vyskočil z okna! Tak svědci popisují podivný čin, který v Liberci údajně spáchal manažer tamní banky ČSOB.

Drama se odehrálo na rušné liberecké třídě 1. máje v Liberci. Z prvního patra banky tam v úterý v 16 hodin odpoledne vyskočil muž. „Stalo se to v pracovní době a z okna kanceláře ředitele, se kterým měl bankéř jednání,“ sdělil Aha! svědek událostí.


„Viděli jsme už jen bezvládné tělo, jak leží na ulici a okolo záchranku a policii. Ten muž vyskočil z okna nad vchodem, ale samotný skok jsme neviděli,“ vylíčila prodavačka potravin v sousedním domě. Muže záchranáři na místě resuscituovali 45 minut. „Pacienta ve vážném stavu jsme převezli na traumacentrum liberecké nemocnice,“ potvrdil, že se něco stalo, mluvčí záchranné služby Michael Georgiev.
Na místo přijela také policie. „Nezjistili jsme, že by byl na místě spáchán trestný čin, proto nebudeme dál k případu poskytovat informace,“ uvedla policistka Vladimíra Šrýtrová


Banka nic nekomentuje
Čin, který otřásl zaměstnanci banky, její vedení komentovat nechtělo. „Nezlobte se, k vaší otázce se nebudeme vyjadřovat,“ reagoval pouze na dotaz Aha! v SMS mluvčí ČSOB Patrik Madle.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.