Obrat proti Marii a teorii, že matka spáchala sebevraždu: Ztratila důvěryhodnost? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Obrat proti Marii a teorii, že matka spáchala sebevraždu: Ztratila důvěryhodnost?

Fotografie
Fotografie (internal)

Šlo o nešťastnou náhodu nebo vraždu ze msty?! Případ nehody, která se stala u Mníšku na Liberecku minulý pátek, rozdělila všechny lidí, kteří ho sledují. A jak se zdá, začíná převažovat názor, že teorie o sebevraždě je nesmysl!

Lidé přestávají věřit Marii, která obvinila svoji matku (řidičku) ze sebevraždy a vraždy svých sester. Proč? Můžou za to stovky komentářů na Facebooku. „Slečna navštěvovala Výchovný ústav, který navštěvují nezvladatelný, neposlušný, problematický, nevychovaný děti. Neumřela jí jen matka, ale dvě sestry a první, co natočí video,“ psala jedna z pisatelek. „Rozhovor dědečka je mnohem důvěryhodnější, než povedené dcerky,“ přidává se další. A útočí se i na otce zemřelých holčiček.

„Manipulátor, psychický násilník, fyzický násilník, obviněn z několika trestných činů. Zmanipuloval a nadále manipuluje se staršími dcerami a to i mediálně,“ zaútočil Aleš K. A podobných komentářů je mnohem víc. Kde bude pravda? „V případu budou zúčastnění zcela určitě znalci z oboru. Já jsem ale přesvědčen, že jediný, kdo nám může říct skutečnou pravdu, je řidička a ta nám ji bohužel už neřekne,“ řekla Aha! renomovaný pražský právník Jan Černý.


Co se u Liberce stalo?


V pátek na silnici z Liberce do Frýdlantu naboural stříbrný seat do popelářského vozu. Na místě zemřela řidička a jedna z jejích nezletilých dcer. Druhá z dcer skonala při převozu vrtulníkem. 


Proč se o nehodě začalo mluvit?


Druhý den po nehodě se začalo mluvit o tom, že šlo zřejmě o sebevraždu matky, které soud poslal rozhodnutí o svěření dětí do péče otci. Emoce totiž rozvířilo video, které zveřejnila na Facebooku další dcera řidičky. „Šlo o úmysl,“ je přesvědčená dcera, jenž kromě matky (†44) přišla o sestry Aničku (†6) a Lucinku (†4). Důvod? Prý neusnela soudní tahanice o její dvě sestry s jejich otcem.

„Obě děti byly svěřeny do péče otce. Rozhodnutí však není pravomocné,“ potvrdila deníku Aha! Zdena Němečková ředitelka správy Okresního soudu Mladá Boleslav. Video na Facebooku vidělo již 652 tisíc lidí. Ohradil se proti němu zbytek rodiny, který tvrdí, že otec dětí měl řidičku psychicky a fyzicky týrat. „Dokonce jí slíbilt, že ji dostane do blázince,“ tvrdí otec řidičky.

Přečtěte si
1pravda1
30. 10. 2019 • 12:25

Takže otec byl násilník se několika trestnými činy a SOUD mu svěří do péče dvě malé holčičky, které tím připraví o mámu? Trochu na hlavu, ne?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.