Demi Mooreová otevřeně o traumatech: Máma mě prodala, chlap znásilnil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Demi Mooreová otevřeně o traumatech: Máma mě prodala, chlap znásilnil!

Demi Moore
Demi Moore (Profimedia.cz)

Ještě před včerejším zahájením prodeje své autobiografické knihy Inside Out, v níž se Demi Mooreová (56) vyzpovídala z prožitých hrůz a traumat (Aha! informovalo), z ní hvězdná hollywoodská herečka nabídla další šokující ukázky.

Jako dospívající dívka si prošla peklem. Rvačky její matky-alkoholičky Virginie Kingové (†54) a nevlastního otce, rovněž alkoholika, Dana Guynese (†37), byly na denním pořádku. Když Guynes, který v roce 1980 spáchal sebevraždu, od rodiny odešel, nezaměstnaná matka s ní začala kočovat po USA.


Odpuštění před smrtí
Už od rané puberty ji tahala do barů. „To abychom snáz přitáhly pozornost mužů. Jednou, když mi bylo patnáct, jsme se vrátily domů a tam už čekal chlap, který dostal od mámy klíče. Znásilnil mě. Potom se mě zeptal: Jaký to je pocit být zprzněná za 500 dolarů? Brala jsem to od mámy jako zdrcující zradu. Přesto hluboko v srdci cítím, že takhle to nechtěla,“ vypráví o ženě, která v červenci 1998 podlehla rakovině mozku.
Demi, která pouhý měsíc předtím oznámila krach manželství s Brucem Willisem (64), s nímž má dcery Rumer (31), Scout (28) a Tallulah (25), se s ní ještě před smrtí začala opět vídat a odpustila jí.

Kutcher mě nutil do sexu ve třech
Po Willisovi si Demi našla dalšího herce, o 15 let mladšího (41) Ashtona Kutchera. Osmileté manželství poznamenal potrat, o dcerku přišla v šestém měsíci těhotenství. „Dala jsem na Ashtona, který říkal, že nevěří v alkoholismus, a začala jsem po letech zase pít,“ líčí v knize. „Také mě nutil do sexu ve třech. Chtěla jsem před ním působit jako pohodová ženská, se kterou je zábava, a tak jsem souhlasila. Byla to ale velká chyba...“ dodává neurčitě s tím, že další pikantní detaily najdou čtenáři v knize.

Demi Moore při glamour focení:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.