Svatá Cher? Jen na pódiu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Svatá Cher? Jen na pódiu...

Cher i v 73 letech dokáže svým výkonem strhnout dav.
Cher i v 73 letech dokáže svým výkonem strhnout dav. (Foto Profimedia.cz)

Legendární pěvkyně Cher (73) známá svými pestrými pódiovými kostýmy opět nezklamala. Fanouškům ve švýcarském Curychu, kde vystoupila poprvé po patnácti letech, ukázala zlaté šaty zdobené drahokamy, na hlavě se jí zase skvěla třpytivá korunka imitující »svatozář«. K tomu být svatou má ale zpěvačka pořádně daleko...

Jak prozradil zdroj z jejího okolí, pořadatele koncertů totiž pořádně uhání, aby jí do zákulisí přichystali skoro pohádkové občerstvení. „Dostane, co chce. Pořadatelé musejí zajistit, aby v zákulisí měla fontány s bílou a mléčnou čokoládou, výrobník ledové tříště a kupu plechovek Red Bullu bez cukru a Coca-Coly,“ vyjmenovává zdroj »extrabuřty«, na nichž diva trvá. Taky prý požádala o lahve vychlazeného šampaňského Moët & Chandon, několik tabulek švýcarské čokolády a speciální lupínky se sladkým thajským chilli. „Navíc chce mísy s ovocem a vodu o teplotě přesně 23,5 °C. A nemá ráda klimatizaci, může totiž ovlivnit její hlas,“ dodává zdroj z řad organizátorů.

Cher je momentálně na turné The Here We Go Again, které odstartovalo už loni v září a kterým propaguje svoje 26. album Dancing Queen. Je to její 17. turné a současně první od šňůry Proof: The Farewell, se kterou křižovala svět před dlouhými roky, konkrétně v letech 2002 až 2005.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.