Schumacherův lékař děsí: „Nedělám zázraky!“ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Schumacherův lékař děsí: „Nedělám zázraky!“

Respektovaný profesor Philippe Menasche dal prostřednictvím kmenových buněk Schumacherovi naději
Respektovaný profesor Philippe Menasche dal prostřednictvím kmenových buněk Schumacherovi naději (Profimedia.cz)

Už je to přes šest let, co Michael Schumacher skončil po vážné nehodě na lyžích v komatu. Od té doby lékaři zkouší nejrůznější metody, jak ho opět probrat k životu. Jako poslední se ho ujal významný lékař profesor Philippe Menasché, expert na terapii kmenovými buňkami. 

Všichni se už dlouhá léta modlí, aby se slavný závodník probral a opět žil plnohodnotným životem s milovanou rodinou. Jak to tak vypadá, ani ti nejlepší doktoři Schumachera pravděpodobně nezachrání, i když se nedávno díky francouzskému lékaři objevila naděje. „Nedělám zázraky! Můj tým neexperimentuje. Je to ohavný termín, který nemá v seriózní medicíně co dělat… Pozornost, jakou naše oddělení po zákroku mělo, byla monstrózní. Teď už je situace normální… Za posledních dvacet let došlo v tomto odvětví k velkému pokroku. Ale samozřejmě; stále je, co se učit,“ pověděl podle Blesku profesor Philippe Menasché, který se snaží dělat maximum. 

 Zdravotní stav Michaela Schumachera: Jak je na tom teď?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.