Nové zprávy o Schumacherovi: Takový obrat nikdo nečekal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nové zprávy o Schumacherovi: Takový obrat nikdo nečekal!

Michael Schumacher byl propuštěn z kliniky v Lausanne. V rehabilitaci po vážném zranění hlavy pokračuje doma
Michael Schumacher byl propuštěn z kliniky v Lausanne. V rehabilitaci po vážném zranění hlavy pokračuje doma (EPA)

Ještě nedávno bývalý šéf Formule 1 Jean Todt (73) příšel s pesimistickou zprávou, že u Schumachera už větší progres čekat nejspíš nejde a že nic nebude jako dřív. Teď ale obletěla svět zpráva mnohem nadějnější. Schumi (50) se zkrátka jen tak nevzdává.

Ano, pravděpodobně už to nikdy nebude jako dřív, ale lépe by být přec e jen mohlo. Michael Schumacher je totiž o kousek blíže svojí vášní – závodům formule 1. Souboje na okruhu totiž sleduje aspoň v televizi. „S těmito vyjádřeními se snažím být opatrný, ale je to pravda. Díval jsem se s Michaelem Schumacherem na závody u něj doma ve Švýcarsku,“ prozradil Jean Todt, bývalý šéf stáje Ferrari, kterého se závodníkem pojí dlouholeté přátelství, jak uvádí web eXtra.cz.

Podle dlouholetého přítele je Schumacher v nejlepších rukách a rozhodně nerezignuje. „Nehodlá to vzdát a pořád usilovně bojuje. A stejný postoj zaujala jeho rodina,“ který přesto upozorňuje, že starý Michael se nevrátí, protože komunikace je s ním zkrátka jiná než dříve.

Nicméně i to, že Michael vnímá závody a může na dálku sledovat svého syna Micka, který nedávno provětral jeho starou formuli, je rozhodně velkou vzpruhou. Pro Schumachera i celou jeho rodinu.

Padesáté narozeniny slavil Michael Schumacher v utajení. Na video se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
josefvyskoc
31. 7. 2019 • 20:38

Az mu zmizi velke bricho, bude moci usednout znovu do kokpitu a brazdit okruhy po celem svete. Schumi jede!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.