Drsné obvinění! Exmanažer Schumachera zaútočil na jeho ženu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Drsné obvinění! Exmanažer Schumachera zaútočil na jeho ženu

Michael Schumacher a Willi Weber dosáhli společně velkých úspěchů
Michael Schumacher a Willi Weber dosáhli společně velkých úspěchů (profimedia.cz)

Blízký kamarád Michaela Schumachera (50) a jeho bývalý manažer Willi Weber měl jen jedno velké přání. A sice navštívit doma slavného pilota, který je po úrazu hlavy upoutaný na lůžko. Jenže nepochodil. Jeho manželka Corinna mu dala stopku. Proč?

Podle Webera je důvod jediný: Manželka, která by za Schumachera dýchala, nechce, aby svět znal pravdu, jak uvádí web Expres.cz. Webera ale taková reakce pochopitelně velmi zklamala. „Pravděpodobně se bojí, že hned uvidím, co se děje, a zveřejním pravdu,“ snažil se exmanažer racionalizovat její možné důvody.

„Vím, že byl Michael vážně zraněný, ale bohužel nevím, jaké pokroky v léčbě dělá. Chtěl bych vědět, jak se mu daří, potřást si s ním rukou nebo ho pohladit po tváři,“ rozpovídal se zdrcený Weber. Ten přesto nepřestává doufat, že se „Schumi“ uzdraví. „Je to bojovník. Pokud existuje šance na uzdravení, dokáže to. Toto nemůže být konec. Jsem přesvědčený, že se zase uvidíme,“ dodal na adresu legendárního jezdce Formule 1 dle webu Expres.cz Weber.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.