Čínské nudle s vepřovým masem

POTŘEBUJETE: 300 g Ramen pšeničných nudlí sójovou omáčku 500 g vepřového masa 2 mrkve 1 červenou papriku 1 menší cibuli 1 jarní cibulku 1 hrst mladých hráškových lusků sůl mletý pepř 1 limetku 1 chilli papričku sezamová semínka
Nudle uvaříme dle návodu, propláchneme, necháme dobře okapat a zakápneme sojovou omáčkou. Maso nakrájíme na tenké nudličky, stejně tak mrkve a papriku. Cibuli a jarní cibulku naporcujeme najemno. Ve větší pánvi rozpálíme olej a necháme na něm zatáhnout maso. Přidáme obě cibule, mrkev a papriku, po chvilce i hráškové lusky. Společně restujeme, dokud nebude maso hotové, zelenina může zůstat křupavá. Poté do směsi přimícháme nudle, necháme prohřát a dle chuti osolíme a opepříme. V závěru zakápneme trochou limetkové šťávy a posypeme sezamovými semínky a nadrobno nasekanou chilli papričkou.
Více receptů do 30 minut najdete v tištěném Aha! pro ženy číslo 18.