Lehké recepty na léto: Zeleninový tataráček

POTŘEBUJETE: 90 g mozarelly, sůl, olivový olej, 2 lístky bazalky, 2 červené a 2 žluté papriky, cherry rajčata, červenou čekanku
Mozzarellu pokrájíme na kostičky, lehce osolíme, zakápneme olivovým olejem a přidáme nadrobno pokrájenou bazalku. Papriky nakrájíme nahrubo, osolíme, zakápneme olivovým olejem a dáme péci do trouby. Jak začnou okraje paprik lehce černat, vyndáme je a na chvíli vložíme do igelitového sáčku. Papriky se opotí a půjdou lépe oloupat. Poté papriky oloupeme a pokrájíme na kostičky, přimícháme nadrobno nakrájená cherry rajčata a červenou čekanku. Směs promícháme a dochutíme solí a olivovým olejem. Podáváme s předem připravenou mozzarellou.
Více receptů najdete v tištěném Aha! pro ženy číslo 34.