Na návštěvě v Americe: Chimichangas
POTŘEBUJETE:
500 g kuřecích stehen
1 cibuli
½ červené papriky
200 ml černých fazolí
100 ml kukuřice
směs koření Santa Maria Enchilada
1 vejce
200 ml sýru
2 balení tortill Santa Maria Original Medium
2 lžíce nasekaných lístků koriandru
olej
Troubu předehřejeme na 225 °C. Kuřecí prsa nakrájíme na tenké nudličky a orestujeme je na rozpálené pánvi na oleji. Přidáme nakrájenou cibuli, papriku, fazole a kukuřici a restujeme dále do změknutí. Okořeníme a zamícháme. Každou tortillu naplníme orestovanou kuřecí směsí, posypeme nastrouhaným sýrem a nasekaným koriandrem. Překlopíme boky k sobě a zarolujeme. Potřeme je rozšlehaným vajíčkem, vložíme do lehce vymazaného pekáče a pečeme v troubě 10 – 15 minut.
Více receptů najdete v tištěném Aha! pro ženy číslo 32.