Vaříme cvalem s Michalem: Bramborové nočky s králičím masem - rychlé a chutné jídlo na všední den!
Co rychlého uvařit? Otázka, kterou si pokládá snad každá žena. Naštěstí tu máme šéfkuchaře Michala, který má vždy nějaké eso v rukávu. Králičí maso je lehké a zdravé a s bramborovými noky a fenyklem vytvoří velmi dobrou kombinaci. Uvařeno je do půl hodinky.
POTŘEBUJETE:
✔ 1 kg bramborových noků
✔ 600 g králičího masa
✔ 3 malé fenykly
✔ olej
✔ sůl
✔ mletý pepř
✔ 100 ml bílého vína
✔ 50 g másla
JAK NA TO:
1. Z králíka si vyřežeme kousky masa.
2. Noky uvaříme ve vroucí, jemně osolené vodě.
3. Očištěný fenykl nakrájíme na kolečka.
4. V pánvi rozpálíme olej, dáme na něj maso, osolíme a opepříme.
5. K opečenému masu přidáme nakrájený fenykl.
6. Orestujeme a zalijeme vínem.
7. Když je maso měkké, přidáme scezené noky a promícháme.
8. Chvíli povaříme, přidáme máslo na zjemnění a podáváme.