Vaříme cvalem s Michalem: Bramborové nočky s králičím masem - rychlé a chutné jídlo na všední den!
4
/
9
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Bramborové nočky s králičím masem - rychlé a chutné jídlo na všední den!
Potřebujeme jen pár běžně dostupných surovin.
|
aha! – Dan Černovský
Z králíka si vyřežeme kousky masa.
|
aha! – Dan Černovský
Noky uvaříme ve vroucí, jemně osolené vodě.
|
aha! – Dan Černovský
Očištěný fenykl nakrájíme na kolečka.
|
aha! – Dan Černovský
V pánvi rozpálíme olej, dáme na něj maso, osolíme a opepříme.
|
aha! – Dan Černovský
K opečenému masu přidáme nakrájený fenykl.
|
aha! – Dan Černovský
Orestujeme a zalijeme vínem.
|
aha! – Dan Černovský
Když je maso měkké, přidáme scezené noky a promícháme.
|
aha! – Dan Černovský
Dobrou chuť.
|
aha! – Dan Černovský
Rolins poslal na plastiku Nedvěd? Dara konečně kápla božskou
Smrt na konci velkého pátrání: Patnáctiletá se zabila!
První máj Absolonové, Hanychové a spol.: Zamrzlé zásnuby i pusa v obchoďáku
Sezona hřibovitých hub je tu! Kde rostou?