Vondráčková a Plekanec: OSUDOVÝ ZVRAT | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vondráčková a Plekanec: OSUDOVÝ ZVRAT

Mezi Vondráčkovou a Plekancem nejspíš došlo k usmíření.
Mezi Vondráčkovou a Plekancem nejspíš došlo k usmíření. (Foto Aha! - Marek Pátek; Profimedia.cz)

Minulý rok byl pro zpěvačku Lucii Vondráčkovou (39) mimořádně těžký. Procházela rozvodem, vrátila se s dětmi z Kanady, kterou označuje za druhý domov, aby znovu začala v Česku. Navíc se musela smířit s dalším potomkem svého exmanžela.

Vztahy s bývalým manželem, který se zamiloval do tenistky Lucie Šafářové (32), byly dlouhou dobu velmi napjaté. Ale nyní se zdá, že mezi rozhádanou dvojicí konečně došlo k životnímu přelomu a že je možná "válečná sekera" konečně zase hluboko v zemi. Lucie Vondráčková totiž v rozhovoru pro časopis Můj svět o Tomáši Plekancovi (36) promluvila překvapivě jako o muži, s nímž už sice nežije, ale přesto se s ním podílí na tom nejdůležitějším, co je mělo spojovat vždycky. Na výchově jejich dvou synů. Když totiž zpěvačka dostala otázky, zda by své kluky obsadila do nějakého dětského pořadu, odpověděla velmi nečekaně.

„Chceme pro ně oba s jejich tatínkem, aby si sami našli, co je baví a co jim bude v životě dělat radost, a v tom je budeme bezvýhradně podporovat,“ promluvila překvapivě po dlouhé době v množném čísle. Zdá se tedy, že jako rodiče se Lucie a Tomáš konečně zase semkli. 

Že se jejich vztahy pomalu narovnávají ostatně dokazuje i fakt, že po narození Plekancovy dcery Leontýnky připsala ke gratulaci na Instagram Vondráčková k jménům svých synů i to svoje. 

Na šokující přiznání Lucie Vondráčkové se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Shimmir
27. 8. 2020 • 12:54

Problém Lucky je výběr partnerů. Lichotí jí zájem těch mladších, sebevědomých a se sportovní figurou. Je ale i pověrčivá, s romantickými sklony a představou harmonické rodiny, kde se o děti starají oba a sdílejí si své pocity. Ráda si o tom s tím druhým povídá.
Bohužel tyhle námořnické vztahy, kdy každý má svoji velkou kariéru a na rozvoj vztahu není čas, když se vídají tak málo. Plekanec navíc není typ, který by si povídal, je v tom dost sobec a rád vyměnil starou za novou. Podle jiného rozhovoru s Luckou zde přišla o holčičku v šestém měsíci těhotenství, to ženu poznamená a potřebuje podporu, kterou zjevně neměla. Plekance nemám rád, je to blbej frajer, jak už to tak v jeho sportu bývá.
Na druhou stranu je fajn, pokud se shodnou na tom, že rozpad vztahu by neměl ničit děti. A popřát k narození Leontýnky bylo slušné vstřícné gesto. I když jinak docela chápu, že se zbavila příjmení exmanžela. K čemu takový flekanec?

-bello-
22. 1. 2020 • 01:16

tady tatínek na výchovu , v Kanadě oslíčku otřes se

msml20
18. 1. 2020 • 21:36

Lucko,, je dobře, že se jako rodiče dvou nádherných synů nehádáte a kvůli nim jste se usmířili.
Byli jste krásný pár, holt to skončilo, co si váš muž vybral, to si vybral, ale míval lepší vkus.
Jistě na vás čeká pěkný muž a třeba i další miminko. Držíme palce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.